黑警個記招真係越來越誇張

256 回覆
1707 Like 71 Dislike
謝sir係咪坐得冷氣房多,塊面越來越肥
車長驚既唔好收工
買天平聖衣㸃攞走? 要順瘋?
我唔想知班狗講咩 全部熱門都係狗狗記者會 我要831真相呀
玩緊 Resident evil?
個會都係target番班藍絲 而班冇腦既真係會信到十足十
改做核彈得唔得
樓上信左個啲我都唔知你地真膠定假膠

望下呢個咩台啦
咪改圖啦
嘩係核彈

記得不推文回覆
俾狗搜到咁大把武士刀位手足都好癈吓
帶咁大把刀?

有趣
8/9 美領事館 塞爆港島

全民抗爭,長久戰、拖垮邪惡、打倒腐敗

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪、減少淘寶
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點咆哮!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
5. 不要說推,試著將呢段訊息copy and paste嚟推post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 每星期做孝子,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 每星期去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股、少掂中港股票
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.04
做show就做show啦,記咩招?
真 fced
唔好撚佢口廿手足黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞