831手足訪談稱「最嚴重嗰個嘔白泡一早比消防的走咗」

456 回覆
702 Like 8 Dislike

前線既命好重要
唔似狗察
賤命一條
https://m.facebook.com/ClaudiaMoManChing/
毛EE Facebook
各位 一人一inbox叫毛EE搵返記者會嘅目擊市民
作為申索人問黨鐵拎CCTV,正路應該係咁
推呀屌
屌你612有咩用
以後捐星火
痴撚線,呢條狗乸咁似凱寧bb,飛哂釘都唔知
https://lih.kg/1541335
屌佢老母
On 31/08/2019, police has brutally beaten at least 7 people in the MTR subway station.

This picture shows a interview with one of the victims. He said a boy was seriously injured & has foams in his mouth. But he was transported by the firemen & never come back nor any news about him.
屍都無埋
9.7 機場見 9.8美國駐港領事館
9.7 機場見 9.8美國駐港領事館
push
消防都講大話!
果晚有份帶走既消防。
將你見到既真相講曬出黎
先係最安全既保障…
良心跌一次就無…
請知情者出黎講果晚發生既事
Push!!!!
(手動轉戴)

最快兩日,黨鐵就可以刪除831晚太子站cctv,到時你、被防暴圍毆嘅抗爭者同乘客,唔會再攞得返公道。

之前講過無論你係受傷定受驚,都可以向香港警察或港鐵提出民事訴訟,申請要法庭強制命令黨鐵交出831當晚既CCTV。 有法庭命令,黨鐵唔交就係藐視法庭!😡

成班義務律師大狀已經準備就緒,但到而家仲未有任何831受害人contact 義務律師!🤯😔
其實受害人唔使怕有咩隱憂,例如自爆、金錢、時間,義務律師會同你傾咗先,商量吓再決定告唔告,一切內容絕對保密。🤐👌

港鐵每7-28日就會清一次cctv,換言之我哋最快得返兩日去揾證據,時間一過,在場所有人受到嘅傷害、屈辱,將會永遠石沉大海,而毆打你哋嘅武裝分子繼續逍遙法外,無後果地打壓香港市民。

就喺呢兩日,你可以選擇還831傷者一個公道,將黑警暴行昭告天下。就算你唔喺現場,都請你幫手推post,比在場者見到為止。

831受害者請盡快聯絡以下團體:

1. 星火: 9819 0979
2. 民陣:6549 9452
3. 民權: 9463 2945
4. 伍展邦:2608 1400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞