[突發]便衣狗開始捉人跳閘

846 回覆
1850 Like 81 Dislike
啲錢都係我地所交㗎啦
所以港鐵附例係邊條法例?警察管私人公司規則?
跳左成個星期 拉就冇 但d黃衫廢老真係好撚on9
望過冇人跳入閘 佢係客務出黎截我
我跳返出去叫佢黎捉我 佢企左係閘度唔走話守住個閘叫我唔好入黎搭
呢句係覆緊樓主, 唔係話我遇到便衣

我遇到係白衫保安only
可能引起左誤會, 唔好意思

大家一齊跳/扮拍沖, 好唔好? 驚佢老母有牙呀
屌,呢啲都要狗去拉
Who knows? 你係神?
無reset連閘都入唔到
大家小心
你跑就得架啦 佢地冇警棍 冇孖葉架

比人叫先生唔好走 你就真係唔走

咁你同比速龍叫你唔好走 你企定定有乜分別
張單連冥通銀行鈔票寄去總部交罰款 有淨唔洗找俾佢地買元寶蠟燭香食
Be safe
[6/9] 既然聽日係罷課不罷學, 港交所又會罷工, 咁不如聽日全民罷工
https://lih.kg/dPncxT
聽惹到瘋狗症帶定口罩出街唔撚得? 關你撚事?
企定定喺到都要撲低嚟捉 畜生真係畜生 個腦裝屎
又濫用暴力
自己寫都得,9吹就可以,之前試過自己寫,港鐵即刻回水
唔該咁香港人合作啲 今晚黨鐵遍地開花好冇?
https://lih.kg/1543355
其實一直認為跳閘無對黨鐵有任何經濟損失,
直接新城市式玩狗鐵商場更傷
而家反而益左請多班藍c 導遊做food panda
不過理解手足想做到破窗效應,撼動制度
但而家成本重左咁多,應唔應該繼續跳⋯⋯⋯
On9 日日港鐵都咁 仲好意思收我錢
便衣其實有無權捉跳閘都成問題 , 記億中捉飛唔肯出示身份證先會 call 地鐵警察
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞