[緊急] 尋人! 求太子站內出現既人!! 得返兩日咋!! 831

671 回覆
627 Like 0 Dislike
[緊急] 尋人! 求太子站內出現既人!! 得返兩日咋!! 831
==============
希望可以用你受傷/受驚,向港警/港鐵提出訴訟, 重點係要申請向法庭強制命令黨鐵交出831當晚cctv!!

另外有無人識得哩位媽媽?? 佢係其中一個當時人~! https://www.facebook.com/mpwculture/videos/2564582073593952/

成班義務律師大狀已ready,但仲未831當時人contact 義務律師!
其實受害人不必擔心金錢、時間、個人資料被公開,律師處理,一切內容絕對保密!!

港鐵每7-28日就會清一次cctv,換言之我哋得返兩日去揾證據,時間一過,在場所有人受到嘅傷害、屈辱,將會永遠石沉大海,而毆打你哋嘅武裝分子繼續逍遙法外,無後果地打壓香港市民。

就喺呢兩日,你可以選擇還831傷者一個公道,將黑警暴行昭告天下。就算你唔喺現場,都請你幫手推post,比在場者見到為止。

831受害者請盡快聯絡以下團體:

1. 星火: 9819 0979

2. 民陣:6549 9452

3. 民權: 9463 2945

4. 伍展邦:2608 1400
滅晒口
shit, 千其唔好比黑警快過我地搵到佢!
我仲拎住P牌無得推.... 各位大佬幫幫忙推上頂!! 跪你地!!
推!
其實站內唔止一個人, 仲有好多市民縮左一邊.
即使係被捕人士都可以一樣去告警方亂打人同亂捉人!!

但要佢地親自搵律師先做到野! 律師唔可以主動去搵!
Push
pish
唔係5毛太多唔洗p2個月多成2x萬人
我明白. 所以只可以靠大家甩P巴絲幫手推~
我記得睇新聞仲有一個係現場做醫生既人
如果可以搵得返佢就好!

https://hk.thenewslens.com/article/124189
盡少少力
求幫推!!!
仲有圖中哩批市民都可以幫到好大忙!!

求大家出來搵支援既律師!!! 唔該!!

唔好俾政府過到骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞