偷窺孔真係正到仆街

176 回覆
18 Like 6 Dislike
嗰陣睇到第7本就冇睇 之前用漫畫人睇番 好撚感動
有無真人版?
有無真人版?

但我唔敢睇
想問下有無類似佳作
一晚通宵煲哂 真心多謝巴打介紹
我會忍唔住想像 如果小圓隻兵唔存在會點呢?
又或者嗰條友又係死仆街咁點呢?
男主角嘅決定又會唔會因為咁而改變?
其實真係好撚慘
最尾寫佢咁啱睇到 然後釋然 其實都係為左就個happy ending姐 現實就未必咁豁達啦
其實真係好撚慘
最尾寫佢咁啱睇到 然後釋然 其實都係為左就個happy ending姐 現實就未必咁豁達啦

呢d如果唔係happy ending真係會好depress
JJ 下已經覺得扑野情節係BONUS
艾米露真係冇撚得輸
雖然我覺得畫風怪 但wfc
艾米露真係冇撚得輸

係 我初頭都接受唔到個畫風 但個角色性格令我接受番個畫風 艾米露
其實真係好撚慘

呢d如果唔係happy ending真係會好depress

真呀 有時睇得一個好嘅故事多
即使佢收結收得好好 都係有少少悵惘
如果呢條線冇一個好結局 真係sad
艾米露真係冇撚得輸

係 我初頭都接受唔到個畫風 但個角色性格令我接受番個畫風 艾米露

係好我行我素 有性格 特殊嘅存在 正爆
一晚睇晒
真心唔錯
男主扑左咁多條女 女主去到結局都仲係處 公平咩
男主扑左咁多條女 女主去到結局都仲係處 公平咩

結局咪比男主扑左 根本就係純愛版由乃
斷斷續續睇左成個月,岩岩終於追完 真係正到仆街,無介紹錯
不過明明係Happy ending,但睇完個人都有種莫名既沉重同空虛

現實會唔會有女主呢種女仔
一口氣睇哂13卷
好撚空虛

光復香港時代革命
好彩係good end
屌佢老母如果最尾見唔返我應該會喊到仆街
痴線 考古
不過
2020報到
暫時重未搵到一套漫畫可超越
番睇左次,都係覺得小圓好撚慘
好正 一晚睇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞