[幾時拍片]點解兩日內林鄭D頭髮長左咁多

866 回覆
1527 Like 16 Dislike
可能屈食死貓,送埋終
P牌仔求推:五大訴求可否暫援幾日,釐清831黑警疑打死人時間,人證會隨時間被滅聲,物證會被銷毀,刻不容援!
https://lih.kg/1542167
好撚恐怖,
玩揭尾故咁
好恐怖呀
林鄭起碼都叫做「港英人」
佢死左派個紅京官落黎就大撚獲
因為無得恤髮
條片肯定去hair saloon之前拍定
佢要俾習大大睇過先出得
要時間既
以佢性格就算講呢d都應該閪起塊面
而家成個活死人咁 講野d語調都有問題
傀儡死有咩值得高興
定你想想有類似曾俊華既特首去溫水煮蛙?
原來有人同我留意到同一樣野
Blurring evident in the face but not elsewhere in the video
A change of skin tone near the edge of the face
Double chins, double eyebrows, or double edges to the face
Whether the face gets blurry when it’s partially obscured by a hand or another object

有冇巴打較慢條片睇下
好值得深思 但好恐怖
第一下就覺得頭同身都唔同左 平時睇live個身形唔係咁
第二個反應就係覺得聲唔對畫 嗰陣係街 所以以為係咁所以先有咁嘅問題
跟住返屋企再睇 只係個感覺好怪 但又講唔出
無知一問
個重點係佢出定唔出言論
拍定先同LIVE有咩公義上既分別呢?

利申:唔接受OFFER
點解要戴假髮
其實拍定先冇問題
但如果係deepfake
就奇怪點解要用deepfake拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞