頭先係MTR做咗件好刺激嘅事....

318 回覆
3964 Like 9 Dislike
好撚洗腦 日日都唱
push
小心比便衣黑警打
邊到買到喇趴仔?
6月9撤回同9月4撤回分別係邊呀?

分別在於:
3隻眼
2次地鐵恐襲
2人被刀手斬至重傷
8人離世
超過100人被檢控
超過1000人被捕
受傷, 逃亡不計其數

淨係計以上的分別, 已經好明顯。
還有整個警隊及制度的不公義已暴露。

五大訴求,缺一不可!
光復香港,時代革命!

老母知你做隻龜
流淚涕 逆忤仔
想塞翻你入個西
唔比出世

有聲嘅
不如

老母知你做隻龜 成日跩 又叫雞
想食返你入個西 唔使失禮
塞*
Connect

8/9 14:00 美領事館

各地區連儂要人,網上文宣要人!!!
急急急!!!

全民抗爭,長久戰、拖垮邪惡、打倒腐敗

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪、減少淘寶
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點咆哮!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
5. 不要說推,試著將呢段訊息copy and paste嚟推post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 每星期做孝子,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 每星期去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股、少掂中港股票
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.04
今晚對窗口唱咗
冇人同我一齊唱
但我唔會放棄 聽晚繼續!
MTR戰術都要一齊做!
推到有100個版本
世界各語言
唔好失禮 好啲
好呀
Do you hear the people sing 5 demands, not 1 less?
https://lih.kg/1540653
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞