[I/A] 為了誰的鍊金術士[29] 920生放送

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
實戰見佢被人打兩野就死,有冇最新圖?

POK新角強度應該可以維持一段日子
有愛就追吧
撒哈爾做乜又上左頂慢到仆街
平民暗騎斬斬隊
同埋佢有大劍開眼技又強化左佢

Btw 究竟新pok女女好唔好用好想抽
抽啦望
Last個技打50幾場都開唔到
終極old news但都想講下
原來艾斯卡落有招技可以降全耐性
今次raid 出佢都幾好用
降防
你岩 原來都係降防
新手琴日擦首抽,刷左隻風劍豪起手

之後入到game 有無嘗石3500 粒
入去有N個pool,依家應該抽邊一個好?
係咪有2隻S級以上就開得局?

另外想問真理念裝係咪即係似裝備幫隻人物轉class?
我見暗鐮刀女可以轉咩咩墮天騎士,好唔好首抽隻暗女刷佢套真理念裝?

重有我見好多pool 都有課金石第一下10連必中5星
抵唔抵?
重刷刷光大波天使好過啦
1.有愛可以抽七大罪eg瑪琳丶傲慢
無愛就抽下面隻弓85lv用得

2.念裝for隊長技/buff角/技能/念武
轉職只需要打+職關唔需要念

3.真係入坑建議抽
第一下無限refresh抽都可以抽到大波天使?
thanks ching
btw 首抽完個dl file 極大
無限抽係抽唔到限定/聯合角色
七大罪/大天使好啱新手用
開眼異界碎遲下嘅活動都會keep住攞到
大天使直頭無得開眼85 lv夠哂打

第一個10連中左,睇個樣應該開得波

重有3850石,我見大波天使個pool step2 有一體確認
另外5週年極選step 1己經有一體確認
抽邊一個pool好?定留石等年尾正月?
可以等十一月一號更新個pool 睇睇
到時有喱隻game既最強系列 神仙角色復刻
不過手痕忍唔到都可以抽埋必中 但必中既角色得返一兩隻有用 其他得個j字
POK成堆角色得藍色頭髮同黑正索強 其他黑姫不過不失 唔係黑姫個堆直頭垃圾 留番下個pool or抽七大罪好過

又出神仙
好似係火屬性風來 唔睇好 唔抽了 無石
等埋pok另外果2神再決定
想要Pok 果2條女多d
糞泉失策啦 當我地真係gay咩
咁多女準備出 彈隻男人出黎
其實七大罪細佬用咩開眼skill最勁?
同埋係咪狂用佢打任何關就有機率刷到開眼skill
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞