急救:太子站男仔懷疑頸椎、脊椎骨折,口有鮮血

394 回覆
253 Like 26 Dislike
近日唔見佢出黎講野, 心掛掛
黑警死全家
黑警又打死人

私了 麻包袋之類之類 已經聽左無數咁多次
死士唔係咁易做 起碼我自己唔敢...
一開始已經冇知覺
啲黑警仲要夾硬拖走左
傷多幾錢重!
831 cctv
2335 香港獨媒直播員話太子站B出口,警察打傷市民,有人失去意識,急救近半小時,傷者都未有反應。

2348 救護員將傷者送往醫院救治,期間為傷者戴上氧氣罩,但未見氣袋有漲過。(呼吸弱/昏迷)

0005 有線直播訪問FA人員,FA 講述以下情況。
1. 一開始傷者被六個防暴警察壓落地,FA見傷者失去活動能力,上前急救,發現傷左左後頸有腫脹,懷疑頸椎/背脊骨受傷
2. 警察要求FA留底身份證同FA證作記錄,FA急救期間要求除去傷者衣物,警方以保留證物為理因拒絕,經FA說服後允許剪去一半衣物,但急救期間一直未有解開傷者手扣
3. 傷者出現氣促情況,有透唔到氣既徵狀,到後期失去意識
4. 10分鐘後,救護員到場,要求警方解開傷者手扣方能進行急救,警員才解開手扣,急救時間約二十分鐘,救護員將傷者帶往醫院。
我屌!!!!!!!
唔好有事
仲要唔比解雙手索帶,  仲要唔比解衫
20分鐘後先比人解, 痴撚線
醫番都好大機會變植物人
黑驚
黑警死全家
到廣華醫院
如果死左人,到時真係暴動!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞