【突發】攬炒根本唔係只做登報!我地直程運咗英國議員入香港見證8.31!

5001 回覆
15073 Like 29 Dislike
【突發】攬炒根本唔係只做登報!我地直程運咗英國議員入香港見證8.31!

10/6,我喺連登招兵買馬,以普通香港人身分,無人脈,無錢,由零開始成軍

過去三個月,我地一路同大家戰鬥到今時今日。一直有唔同團隊冒起、burn out、退場,但係我地攬炒都無放棄過。

點解?
因為我應承過只要大家唔放棄,我就唔會放棄。

當街頭抗爭不斷升級,攬炒團隊都不斷挑戰自己極限打本土國際戰線;登報,只係我地千千萬萬種努力同手段之一。

唔信?我數俾你睇:

- 去信英美澳加、聯合國
- 撰寫《勇武和理非劍盾論》
- 披露鄭若驊關係網

- 整合黑警二哥、江敏強資料
- 整合香港經濟戰要點
- 兩次成功投稿Financial Times
- 眾籌開啟《中英聯合聲明》戰線
- Boris Johnson 上任正日登報
- 倫敦租紅色巴士突襲
- 製作多條英文短片
- 砌英文網站 Standwithhk.org
- 成立facebook page, IG, twitter, youtube
- 發動網上廣告攻勢
- 搞 8.16學界x攬炒萬人集會
- 邀請英國工黨副黨魁Tom Watson 拍片表態支持香港
- 搞英國2000人遊行同中国人對峙

特別係 8.16 「英美港盟,主權在民」集會,令攬炒戰法今日得到国家級認證狙擊

睇完之後,我地仲係唔係只做登報呢?

老實講,大家估我身心唔疲倦,身體好好?
三個月黎,我日日都唔多訓覺,靠兩日食一盒止痛藥自殘同大家打落去,拜託唔好再誤會我地只得登報

重溫完,係時候入正題 —— 披露攬炒8.31秘密行動資料

港共喺8.31前夕:
- 派黑社會襲擊唔同遊行既發起人、記者
禁止8.31大遊行
- 大規模搜捕議員、政治領袖、市民
- 出水炮、臥底暴力鎮壓

上述種種暴行,其實都俾 英國保守黨議員 兼 Foreign Affairs Select Committee — Bob Seely MP 親眼見證

蘋果報導

為咗爭取英國政壇支持香港,無論幾危險幾困難,我地都成功說服同安排到Bob Seely MP秘密入境香港,親自上戰場食催淚單

原本Bob Seely MP計劃會見好幾個人,收集香港人心聲。

偏偏港共、中共聰明反被聰明誤 —— 喺8.31 前夕、喺英國議員面前作出政治搜捕。
講都唔洗講,中共就已經證明咗自己點違反《中英聯合聲明》。

仲有,多謝中共點名批評攬炒戰法。

作為回禮,我今日正式公布依次由攬炒(Stamd With Hong Kong) 一手包辦既 英國議員8.31訪港行動,反將一軍

最後,致Victor 手足:
各大戰線,缺一不可。
只有文武開攻,香港先可以避免成為南蘇丹、以色列加沙地帶,缺乏國際支援牽制。兄弟爬山,各自努力。

五大訴求,缺一不可
光復香港,時代革命
英美港盟,主權在民
寧化飛灰,不作浮塵
IF WE BURN, YOU BURN WITH US.

9月7日 (六) 1PM
機場交通壓力測試 (重考)

香港市民:
✅ 以遊客身份入機場觀賞飛機升降
✅ 唔識路就坐多幾轉車
✅ 必需繳付車資乘坐黨鐵

其他國藉居民:
各有各做, 自由發揮

9月8日 (日) 2PM
香港人權與民主法案集會
美國駐港澳總領事館

Pish攬炒
先推為敬
未睇推左先

[短期目標] 要求黨鐵交出831當晚CCTV
https://lih.kg/1535686
[超長文]前線革命宣言:830隻狗係我地斬嘅
https://lih.kg/1533987

巴打有冇回應?
Push
Good job
巴打保重身體
睇到user name 支持 正皮 然後再睇
估到你係睇到victor手足開po
唔緊要 各有各做 環環相扣
加油
會唔會太勁
太正忍唔住睇咗先推,應該跌落第二版
攬炒攬炒
攬炒巴
攬炒巴
辛苦攬炒團隊了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞