白色恐怖成功!? 呢個星期真係零活動討論?!

687 回覆
896 Like 16 Dislike
如果真係大家禁f5禁到手軟就shutdown咁容易
咁中共神早係上次攻擊LIHKG收左皮啦
大家都係年青人
難免會以氣用事
唯有希望大家可以覺醒
機場先係真正春袋 成效 效率最大既地方
針對政權既好方法
希望大家唔好再錯目標 真係比政府成功轉移左去警民衝突
我會幫你不斷推你個POST 放心
我都係幫人推
因為講得幾好
建議做一次G7 大使館請願,感謝G7聲明支持香港,同時推廣香港民主及人權法國際化,由國際社會監察香港呢個金融中心既自由民主情況
講真, 無路走係指怕番唔到屋企 定 怕比人拉?
前者 上次點塞都好 我塞到12點前都番到屋企 只不過係需要時間長一啲
後者 上次好多手足出左交通工具打算行路途步出發去機場
結果原來封左要行去東涌 之後發現東涌好多狗要行番去青衣
姐係其實係白行左 所以會唔會留係車上比較好?
(狗係公路上車拉人?就算係,佢點分我係旅客定市民定示威者?如果我無gear同唔係黑衫??) 咁樣佢都搞鳩到D旅客 到時又make到國際noise仲好
同埋因為通路上路面情況唔係因為有人行而塞
係因為真係太多車同封左路所以塞到含撚
所以留係車等下同大家一齊塞係一個方法
心咁想啫
DDoS 好容易查出
一、二百萬人撳 F5 就唔知效果係點
兼且合埋合法

連登死機點同HKEX死機

推 必須再推和你塞!
就算幾遲都好 佢點都可以無啦啦封你
你見上次有手足入左去 之後就真係全面封左機場
你吹得佢脹?
依家預左佢封架啦 咁點啊?好啊 大家一齊塞囉
P牌推推推推
叫gestapo
叫gestapo
Chinazi
Chinazi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞