其實林鄭段錄音提左我地要點贏

582 回覆
2352 Like 15 Dislike
認同
去 r/hongkong, r/worldnews, r/pics等等upvote同comment
又係打飛機派嘅勝負撚
推!一齊講事實比外國知!
我同你唔同既觀點一開始就好清楚
係你第一句就話人ON9車埋黎
我話係劇本, 你話佢改邪歸正 :<依家林鄭幫拖你又疑神疑鬼>
你又有咩證據證明佢係幫緊拖?
<點樣幫佢唱好
佢依家兩面不是人
篤左支那出黎佢就要死
佢要做戲都唔使篤支那出黎話一國兩制失效啦
>
完全係和事佬咁既語氣
真係幾似林奠佢地宜家玩雙面人咁
我唔會再覆你架喇
收皮喇你
呢單錄音唔可以煲
係劇本黎
如果唔想佢之後可以拍拍羅柚就就左去
唔好俾佢煲得起
一係就要解釋返俾班鬼知
佢做緊戲, 準備又呃鬼佬
好同意
破壞中共形象
不作浮塵
最後一次覆你: 不過唔係為左俾你睇, 係俾其他人睇:

因為你冇論點就話係劇本
你都無論點證明唔係佢自我流出
而唔係向外國SET UP緊野
而可以預想呢單佢煲大左之後
到最後外國真係清算, 佢有機會走得甩

兩面不是人就係和事佬
林鄭死一萬次但香港冇真普選你係咪都要林鄭死一萬次
{佢依家兩面不是人
篤左支那出黎佢就要死
佢要做戲都唔使篤支那出黎話一國兩制失效啦}
<-全段睇, 完全係為佢脫罪既口吻, 我係講全段
而唔係只係果一句, 你唔好偷換概念

依家條錄音流出左
證明到一國兩制失效
鬼佬要介入
一國兩制失效鬼佬根本已知,
只係暫時未決定點做住
林奠出唔出聲係宜家既情況黎講煲大左都係無用
但只會幫林奠開多個逃生口俾佢

香港民主係依個時候係你膽敢打支那同佢攪炒就好大機會有
但你唔聽一味jer住林鄭
有真普選你清算林鄭同警隊有幾撚難
無論有幾難幾易都好,
都唔會係因為林奠呢段野而打開我方勝利既缺口
因為呢段野完全就係佢前門呃人, 後門引狼既常用手法
既然煲大對我地無咩助力, 反而會令對方有機可成,
點解仲要咁做?
個問題係一開始佢有得揀嘅
佢一而再再而三發生咁多事都唔肯返轉頭
佢而家玩到我地宜家根本就返唔到轉頭狀態
點可以俾佢咁輕易就走得甩? !
唔追住林奠黎咬咁我地又應該追住咩黎咬?

唔好係唔係都攞住咩真普選你清算林鄭同警隊有幾撚難呢D說話黎叫人袋住先喇
3個月之前或者都仲有人信
到今日, 真普選到左手先講呢D野喇
睇你點spin件事啦
我就會用黎借題發揮屌中共破壞一國兩制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞