我地不如整理下殉國手足,然後一世都記住佢地,好嗎

1132 回覆
4289 Like 32 Dislike
呢個應該要永遠置頂
屌你老母 睇到想喊
死黑警

所有手足都等緊呢日!!
一個都不能少!
記住呀 有輕生念頭既手足

要死都攬住政府一齊死 , 齊上齊落呀!
仲有反一地兩檢個浸大生
一定會幫你地贏返返黎
一個都不能少
望到又喊左
一世記得
要救被捉咗嘅1117名義士,方法得一個!

1. 9月8日下午兩點美國領事館門口集會,
強烈要求國會通過香港民主人權法案
2. 美國馬上檢視並取消香港特殊關係稅區
3. 中國就無得經香港逃稅&買核武
4. 中國要答應美國要求並給予香港真雙普選
5. 新特首由普選產生,律政司將由新特首委任, 自然不會告義士!

記住一定要去集會,一定要print A4或帶美國旗係手,被外國記者影到旗海! 等美國幫我哋,只有民主先可以贏到極權! 有槍權先有人權! 有核彈先可以同中共談判! 我地一定要贏,如果唔係教大學生會會長,議員,廖機師,陣地陳社工,賴旗手,一眾中大人,城大,港大,浸大,理大,科大同學等等只會白白犧牲! 白白畀人捉咗,白白畀人打鑊金,白白畀人帶上庭,白白畀人審! 只要呢個政權唔改變, 呢個輪迴亦都唔會改變!
但係,唔好灰心, 中共一樣有罩門!逢親政治檢控,只要轉咗個特首就唔會告,好似貪曾,東北案上訴等。 再轉埋個律政司,就更加唔會執上個律政司手尾。唔係冇試過,台灣太陽花學運,最後全部不提告。而家小英仲告返馬英九轉頭,冷血下達行政命令等同殺人!所以一定要改變個政權,我哋就有機會贏!我哋而家輸在冇民主選舉選特首。因為民選特首一定要討好市民!

只要有民主,就一定會翻盤 !唔俾極權大曬!

只要有民主,先可清算黑警! 烏克蘭都可以永久解散親俄特種部隊!

只要有民主,就可以特赦義士,可以不提證供起訴,甚至不起訴!

大家等等我哋,我哋一定會救返你哋出嚟

記住9月8美國領事館2:00集會
不見不散!
不要讓犧牲咗嘅人,冇推進而犧牲!
不要讓林鄭李家超白韞六,繼續當權!
不要讓商家繼續得益,我要攬炒!

呢個idea幾好,可能可以篩走啲五毛
你地會永遠留係香港人既心中,香港人一定會為你地討回公道
願香港勝利的一刻來臨,我們一起在煲底相擁,抬頭會在天國看見你們的微笑及祝福。
為咗佢地,我地唔可以輸
喺上面保佑香港呀
睇住香港贏!
我地要永遠記著呢一刻既感覺先可以一直行落去。香港人加油, 唔好再做金魚, 我地要做老虎義士死都唔怕,我地有咩好怕,最怕係見唔到將來, 最怕係活在無自由的極權下
手足,應承我同所有義士,有一日我地贏左,一定一定要所有人喺煲底下用最真誠最大聲嗌出每個義士既名,同佢地講聲多謝。
我愛你地每一個。
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞