***究竟太子站有冇死咗人?***

267 回覆
310 Like 8 Dislike
一定有死,黨鐵而家唔肯公開cctv
大家唔好忘記黨鐵月台CCTV直通狗總!!!!
我正式宣布香港人要6大訴求, 要加埋解散現役警隊及重組
https://lih.kg/1533820
Fake你老母,連去左咩醫院咩情況都無人知阿
死左
咁癲
係就開po 講
突破盲點
求真相
一個總督察雖然唔係低級
但亦都算唔上好高級
連警司級都唔到
打死人應該係重大機密
越小人知越好
點解要特登搵一個唔高級嘅返去商量
之後個總督察返屋企又會好輕易咁周圍同哂老婆仔女講
你話個總督察良心過唔去又唔會
因為段文入面話條佬講過打死人都唔驚可以屈佢反抗
所以文入面嘅總督察唔係良心發現
呢段whatsapp 好奇怪囉
我信差佬會打死人
但佢地打死人後可以直接屈果個人有暗病
8.31 太子地鐵站懷疑打死至少兩名示威者,警察暴力推示威者埋牆,導致頭部重傷,同時暴力制止示威者,草菅人命,不理死活。懷疑有一名約17歲,陳x然(中間的讀音:卓),被害,沒有及時受到救治而昏迷。大概凌晨二時半,才被送到醫院。兩名受害示威者的屍體 應該被警察秘密送到旺角廣華醫院及近佐敦/何文田附近的醫院。

懇求廣傳 求fact check 希望醫護人員站出來指證
有名,大家幫手揾下啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞