【持續更新】香港人九月日程表

1264 回覆
1235 Like 13 Dislike
機場呢?
928 雨革五周年
機場啦 一星期點都要一日
英國算把啦 10.1美國旗海
推上去
今日已經係星期一
一定要搞好左今個星期六日嘅活動先
已經冇乜時間
仲要做文宣,做宣傳
自己人都唔清楚要做咩活動
其他人點跟

重申
而家翻工翻學
啲狗踩到上心口啦
個個車站都有狗守
中學生翻到學校又比學校嚇

推少啲無用post
諗下點繼續行落去啦
今次一輸輸幾代人丫
唔好再玩分化,fake news etc.

全民抗爭,十月一前每日堅持做以下嘅動作。係堅持,堅唔到都要堅持,請發誓你可以堅持成個九月:

1. 永遠抵制任何福建幫以及元朗鄉黑嘅商鋪、藍紅食店、cctvb廣告、黨鐵商埸。仲有記得逢星期五同日都罷買!好重要!記得搭黨鐵都要跳閘!好重要!

2. 低娛樂(閒時要做運動發洩、晚晚十點窗邊鳩叫、拒絕淘寶!)
3. 每日簽最少1個聯署(實搵到)
4. 全民打多條國際文宣戰線 (Twitter, Reddit)
5. 每星期最少參與1次行動,無行動去商場涼冷氣,理性咁教育自由行。
6. 每星期去連儂貼3張文宣
7. 出糧提款換美金
8. 唔好買入任何大陸公司股票
9. 轉埋你個MPF去外地基金
10. 不要說推,試著將呢整個訊息copy and paste嚟推post#kill
11. Tag或催你身邊三個人一齊參與
歡迎幫手整合同加事件。加油,相信我哋日日都做到。只有200萬人堅持經濟抗爭先可以制裁佢地。

利申:我做緊。Best efforts 。你呢?
推啊
反法西斯大遊行?
101 去邊都好建議要有大量美帝旗
再加大量Freedom同Human Dignity既標語
比國際影到我地為咩而戰
幫你推
13號中秋唔可以玩煲蠟
其實點解仲要咁堅持搞地區遊行?
直接搞機場啦屌你老母臭閪
你個日程表一個機場都冇啊 點解會咁
係咪又想帶風向話一早講左有活動
再屌返機場係分薄人數?
明明上個月開始咪每周機場
10月1 梗係全球反中遊行
謝謝
PUSH
香港人,俾啲創意我!
唔可以停,一停就輸!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞