有冇人有玩ccp 同 x plus 超人?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我就已經訂晒兩隻

但睇真d隻亞古魯上左色之後
個樣好似有少少怪,可能角度問題
hello 新手想入坑
想請問xplus tdg 三傑set 同普通單隻除咗pose有冇乜分別呢?
thanks!!
Xplus tdg 三傑set 係一定係著燈版,但三傑set之前每隻都有分開出過(有普通版同著燈版)
例如以下係佳亞普通版
thanks! 又請問翻模其實係咪假野
其實我都唔明佢嘅意思係白模自己上色定係點,但係我自己就會買返原廠,唔會買翻模
話說如果想追50cm既超人兄弟
追發光定普通好
想追返jack同seven
發光啦!反正都貴
香港追唔到Jack
反而seven都多人放
又想請問盒面左下個label 如果冇少年xx限定版
係咪即係冇燈thanks!
如果係着燈版盒label 會寫限定版,有陣時比較舊款嘅超人有寫少年xx限定版未必有燈
例如我有隻超人啊鄉雖然有寫少年限定版,但係冇燈嘅
唔該哂
我想買迪加,google 過d圖同youtube好似 有ric toy 限定先有燈
呢個左邊係着燈版,市價好似大概$1500-$1700。巴打如果想買平啲都係最好預訂,因為出咗之後門市買或者上網買貴好多
沒計上年未中毒miss左
不過我剩係鐘意迪加,所以一隻炒ok
呢隻好正呀屌
xplus幾時再出jack
我都想追返隻tiga 不過唔知邊到買到
上網好似仲有,鋪頭就真係唔知邊度仲有
yeah! 終於帶咗佢返屋企
更加唔明 d版本點分,呢隻都有底座可以入電著燈

巴打幾錢入
1600$呀🙈 我都係見yahoo 有人放先心動
上網真係勁少資料
1600買到我覺得都ok嫁la
之前街舖開訂都好似1200
我自己就有tiga dark就算
dark tiga我冇乜愛好彩

可能遲下忍唔住我會入隻太郎。
呢2真係童年回憶

可以考慮吓呢隻,香港好多地方有現貨
ya 我見inspoint 13XX😍
inspoint角位果間都算幾多款
我都想喺佢度追返隻xplus既怪獸
巴打,仲有邊度多超人睇?
inspoint 好似唔係幾多xplus ccp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞