熱門無文宣post既!902 903無謂風雨!兩點半,添馬!

48 回覆
15 Like 0 Dislike
小弟P牌仔無辦法推post
但點解熱門一個文宣都無既,902,903 全港3罷!就係差你/妳一個!!!

順帶一提,7月開始就已經越黎越多風向撚,我地一齊出返多啲文宣POST同埋推返文宣上熱門好唔好?

雖然每一次既夢都有發得好或者發得唔係咁好,但我相信可以下次更好,最緊要自己堅持信念,唔好俾人帶風向影響到初心!
反修例既日子3個月都過左啦,民意基本上已經穩定左落黎,如果重係動搖既我地一早已經收左皮。

光復香港,時代革命!
落實真雙普選!
五大訴求,缺一不可!
推唔撚到呀,屌你老母!
添馬見!
推唔撚到呀,屌你老母!
添馬見!
幫推
未爛未拆 咁樣入!
[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993

跳佢老母!
有無不反對通知書都要去

撇除政府問題,淨係計警隊,再淨係計721 85 811 新屋嶺 CCTV直送 831,已經夠哂理由比示威者做任何野,包括以武制暴 以眼還眼 百倍奉還

重申七一宣言,立即實行雙普選,推翻港共政權

「勇武派」、「和理非」係角色,唔係派系,理念一致,只係手法不同

唔係仇警,但大家一定要清楚知道點解要清算警隊。警暴(濫捕、濫告、不依法規)係暴政一部分,唔全面改革警隊、監警制度,只會令目前同將來爭取雙普選更加舉步維艱

#五大訴求 缺一不可
#唔撤就罷
#罷工罷巿罷買罷課
#我係香港人
#我參與全港四罷
#各區集會
#出核彈麻包袋都唔割蓆
#直至政府跪低
#重組警隊 刑事追究 改革監警制度
#永遠不光顧荃灣北角元朗商戶
#抵制一切紅媒相關商業活動
#抵制一切鐵路沿線所有商戶
Push
堅定初心!沒有和勇,只有手足!
推唔撚到呀,屌你老母!
添馬見!
推唔撚到呀,屌你老母!
添馬見!
添馬見
2點半添馬!
2點半添馬!
2點半添馬!
pish
和理非,好無力,好忟?
要抗爭,只有十月一前每日堅持做以下既事,係堅持,堅唔到都要堅,係呢到發誓你堅持呢個九月,就一個月:

1. 罷消費(任何福建幫、cctvb廣告、黨鐵商埸、藍紅食店)好難?勇武難唔難?
2. 低享樂(要發洩,做運動、十點9叫、唔好taobao消費食好野)
3. 每日簽最少1個聯署(實搵到)
4. 每日like and share 1個文宣post
5. 下載Twitter 開acc,每日出1個post
6. 每星期最少參與1次行動,無行動去商場涼冷氣教育自由行。
7. 每星期去連儂貼3張文宣
8. 出糧提款換美金
9. 唔好買入任何大陸公司股票
10. 轉埋你個MPF去外地基金
11. Tag或吹你身邊三個人一齊參與

諗到再加,如果你咁都做唔到,講咩野好忟好惱無野可做。
只有200萬人堅持經濟抗爭先可以制裁佢地。
2點半添馬!
2點半添馬!
2點半添馬!
Tui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞