不如我地放底黨派分歧, 不分彼此,一齊屌死泛民先啦。

741 回覆
167 Like 1044 Dislike
又一個駁唔到內文
哩一個moment,比位習近平入
萬一佢話,好呀,重啟呀,傾你一兩年,再比番831你
班義士都比人拉撚晒,然後監控燈柱,社會信用系統,新身入份證都換晒

邊撚個出黎抗爭呀屌你老母!
係咪要再有人死先開心呀!!

至於點影響到美國個法案,就睇番上面d文。

實有人話:5大訴求有真雙普選,咁唔係應該點?

美國9月就復會
到時就會可以2020年普選立法會,之後就2/3 議員通過用普選選行政長官
(放心,即使到時反對派唔夠2/3票,建制都會投贊成,如果唔係就會比個美國個法案制裁)

咁2021 就係普選特首

屌你老母而家重啟政改?
你真心on9 定係故意賣港呀!
說起來,你之前話拍片講泛民,條片而家都未出
不過,泛民真係難搞,你望下當年熱普城搞泛民反而搞到自己個名臭左同分裂。泛民支持者就好似藍絲一樣勸唔掂,你越講就企硬
繼續含撚投票 血債票償?
本身諗住有雙普選先開佢拖

而家點知佢地癲撚到咁樣………

咁樣出賣香港人

不過唔緊要啦,上面好多人都睇唔到…………

原來真係有智力門檻・・・・
蠢還蠢 但我先屌死樓主一個先
泛民支持普教中都叫擋
老實講雙普選對泛民未必有好處 永續社運先可以keep住有錢落袋
對 支持
不能認同更多
不如屌死保皇個班先
泛粉同藍絲一樣硬頸
係咪要恨恨咁比泛民賣一次先識醒

歷史既教訓要時刻銘記
佢重啟=美國唔傾?
你on9 定我on9?
泛民好撚多死忠,越屌越支持泛民。明明有美國幫手唔要,要中共政改,明顯的賣港手法都可以合理化,你話可以點?
好多香港人係比人出賣完無數次都唔識醒
做香港人有記性真係好痛苦
我也不贊成在這時候重啟甚麼政改諮詢
咪撚分化啦屌 贏完先清算得唔得呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞