《連 登 公 投》 最 後 覺 醒 機 會

918 回覆
6933 Like 66 Dislike
1)去信popo武器生產商所在既國家國會,要求再次檢視係咪繼續賣
2)議員話英國應研究放寬BNO持有人赴英工作及居留規定,藉此精神上支持港人,而且應該討論97後BNO繼承權可行性

God save the queen
Please SAVE US.
投左就要做, 首先就係唔好嗌左膠五大
Hong Kong Police ,Son of the A Bitch
其實係中聯辦之後,已經無宣言出過黎。感覺上我地好似無升級/無乜方向。

然後示威者就好似掉入左政府圈套,
就係打緊消耗戰
如果係咁我地一定輸。

係時候要整多篇宣言,比全世界知道香港人既決心。

831果篇臨時政府又好,中英聯合聲明失效要求英美援助又好。

乜都要試下
:廢除《中英聯合聲明》
拉哂G7落水,屬外交事件

跟G7、Trump、美國國務院聲明玩法
將主戰線升級至 廢除聯合聲明, 香港人宣告中国違反《中英聯合聲明》,要求G7至英美各國提供一切可行之援助,SIR, THIS WAY.

香港人告天下:正式同中共脫離關係

係時候放棄五大訴求 眞正全面升級了
https://lih.kg/1527290
點解會有咁多負評
應該講唔係放棄係升級
一人一機一戰艦

神風特擊隊

美國又出聲啦 唔該唔好再嗌左膠五大!

要贏,首先唔好再嗌左膠五大
咁多手足正評 唔該唔好再嗌左膠五大,一齊文宣改路線,再推活動
五大訴求係初心
但而家已經係超出五大訴求既問題
香港名存實亡緊醒啦好嗎
推倒晒已腐爛既一切先可以有新開始
冇撚有錯,推到全世界醒哂,推到有巴打出最新宣言
推到全世界醒哂,推到有巴打出最新宣言
1/10
2/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞