✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
上期
✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)
https://lihkg.com/thread/13549/page/1

留名
飛new York 幾時先有便
留名
想問下hkexpress機票有冇得轉地方 淨轉去程由台中轉花連
想問下hkexpress機票有冇得轉地方 淨轉去程由台中轉花連

你當跌咗張機票買過啦

你當跌咗張機票買過啦

都係既..
lm
飛new York 幾時先有便

半年前買American airline 最平$3500 下星期去

買過張啦
花蓮成日都有平飛

買過張啦
花蓮成日都有平飛

但本身個張回程係咪唔洗理佢就得?
走個陣直接check in
唔會話去程無checkin搞到active唔到個類?

買過張啦
花蓮成日都有平飛

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/166460034?autoplay=1&title=0&portrait=0" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

買過張啦
花蓮成日都有平飛

https://vimeo.com/166460034
plan緊下年5月去西歐兩個禮拜,應該荷蘭入荷蘭出
應該要幾時買機票同邊間抵?
利申唔介意轉機,同埋聽講KLM唔多好
飛挪威搭咩好?
HX幾時有6月份平機票去大阪
而家要成$2700

感覺大阪一向貴過東京

一心諗住等下HX, 見佢之前都有keep 住有減價,1200連tax飛大阪。點知而家3月都未有6月

HX好難1200啦...西時間都難....

Sorry 打錯,應該係1200再加tax
之前真係買過一次
而家要成$2700

感覺大阪一向貴過東京

一心諗住等下HX, 見佢之前都有keep 住有減價,1200連tax飛大阪。點知而家3月都未有6月

之前真係買過一次

search過吓而家個fare table
應該好難會再有機會sale
而家要成$2700

感覺大阪一向貴過東京

之前真係買過一次

6月應該好難會再有機會sale

買過張啦
花蓮成日都有平飛

https://vimeo.com/166460034

Thx
之前peach 好似 1300左右有張大阪來回 6月
家下有d後悔無買到
想問咁上下價錢 6月頭 有機會仲買到?
Jetstar去大阪仲有啲平機票😊
前日分開買來回5月尾6月頭total 1200左右,不過無行李
大家有興趣可以睇下
而家要成$2700

感覺大阪一向貴過東京

之前真係買過一次

6月大阪HX$1200再加TAX,若果西時間等特價可能有
如果8月9日出發,東京有冇平機票???
7月1出發去10日韓國 邊到有平機票 hk express都貴
而家要成$2700

感覺大阪一向貴過東京

之前真係買過一次

6月大阪HX$1200再加TAX,若果西時間等特價可能有

等多陣先 其實如果凌晨機去,巴打有咩推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞