有女仔被強姦,係咪需要檢討一下唔應該著得咁暴露又短裙又低胸呢?

32 回覆
8 Like 71 Dislike
唔係話分化,但係而家D強姦犯咁癲,好心D女仔檢討下唔好成日出夜街著短裙
大家認唔認同
依家呢個時候唔好開呢d post. 係強奸犯 理閪你點著
屌你老母臭閪 出面打撚到咁你依家開個咁既post 你同班黑警一撚齊分屍啦屌你
我套用返叫D太子義士檢討下個班友嘅logic咋
巴打講嘢講白啲
而家個個都㷫
冇諗過D人會㷫度冇晒分析力
標題黨
BLOCK+不推文
你咁講即係全部前線手足抵死啦
啱 玩膠都唔識分時間
On9
曲線同玩膠識唔識分呀CHING
唔好再搵呢個例子比喻啦
巴打
我明你意思
不過依家全港著撚晒既時候唔好玩曲住
會唔會係你智商低咋CHING
咁你推乜野POST呀
又黎呢種比人姦你都有責任既狗屁論述
你要咁諗我阻止唔到 不過唔該唔好出黎出post柒
咁撚多嘢講你唔好去印度住?
不推文回覆
CHING用下何腦思考我講乜先出聲啦,夏蟲不可語冰
哦 而家你識用諷刺係咪好撚威?
原本都唔想打粗口屌柒你 而家出文既係你 你係咪應該用下你個豬腦思考下個時機同其他人觀感先?
你一冇現場資訊 二講嘢曲到圓 三侮辱所謂“理解錯你up乜柒“既人
呢個post對而家局勢有乜貢獻?你對今晚又有乜貢獻?
我話你衝出黎柒真係冇講錯 縮返入你老母個西度啦懵撚
世界最不缺的就是智障 多謝你自己衝出黎
我好心奉勸你個腦殘一句
讀撚完你個中學課程先出黎柒
出左社會既 唔該你死返入去讀
夏蟲不可語冰 我原句奉還 智商道德正常既普通人真係同唔到你呢種冚家鏟溝通
唔去做警犬真係曬鳩左你一表人才
屌你老母臭化西
屌你啦,咪撚扮晒克制啦柒頭你開頭已經講撚左粗口啦
咁你而家屌柒我又對局勢有乜貢獻呀,你條撚樣咪扮晒有貢獻啦,你喺呢個POST再同我糾纏証明你都係一個濕鳩私怨撚做埋晒D無撚用嘅野
要攞道德高地就死埋一二邊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞