今晚有幾多人喊左

595 回覆
1766 Like 14 Dislike
喊咗 btw記住班畜生同黨鐵做過嘅嘢 香港人唔會原諒佢地
喊有撚用咩
起碼俾返小小行動好冇?

你班垃圾講到自己幾英勇 收皮啦
https://lih.kg/afCrnmU
喊咗, 然後發現自己原來已經好耐冇真心笑過
覺得自己身為香港人真係好冇用
點先救得返香港
[6.11]警違法用武 多人頭中彈 (好撚嬲)
[6.13]女拔教師中彈險盲
(好撚嬲)
[6.15]反送中男死控林鄭,太古廣場墮斃 (好撚嬲)
[6.18]林鄭拒設獨立委員查黑警(好撚嬲)
[7.13]警出椒揮棍15人傷 少年被追捕險墮橋(好撚嬲)
[7.15]180度扭手腕 傷人警疑為小柏林(好撚嬲)
[7.21]元朗無警時分 黑幫喪毆途人(好撚嬲)
[7.27]元朗巷戰
警開槍中民居 速龍西鐵打人(好撚嬲)
[8.4]警扑穿街坊頭惹公憤(好撚嬲)
[8.5]女示威者遭制服抬走持續走光(好撚嬲)
[8.6]北角福建幫伏擊抗爭者(好撚嬲)
[8.12]爆眼少女護目鏡揳布袋彈(好撚嬲)
[8.13]遭「插竹」青年被打至腦出血(好撚嬲)
[8.20]警酷刑虐被捕大叔(好撚嬲)
[8.23]警剝光女被捕者 搜身凌辱(好撚嬲)
[8.24]九龍大混戰 青年遭橡膠彈射眼(好撚嬲)
[8.25]港鐵再封三站 警粗野清場(好撚嬲)
[8.30]民陣岑子杰遭伏擊,鍾健平踢保後被打(好撚嬲)
[8.31]………………(總之好撚嬲)

大家都好撚嬲左成二個月,其實有乜可以做到?
係612番屋企果日爆喊到傻咗,之後都有流過淚,我地嬲同傷心要發洩,但要保持理性,咁先可以走落去
因為呢場革命,已經喊過好多次
個心仲痛過失戀
我真心喊左
各位要化悲憤為力量
聽日 機場見
岩岩睇直播睇到好嬲 剪咗條片
https://youtu.be/eYzNsiOy00o

黑社會同警察根本冇分別
831黑警恐襲,血債血償!!!!
831黑警恐襲,血債血償!!!!
大家 應承我 要齊上齊落
喊到停唔到 尤其是fa條片
落街屌完黨鐵
屌完舒服到爆
我都係
721?
但係個火唔會熄
心好痛
唔明點解香港會變成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞