得罪講句,係班前線自己要搭港鐵,怪得邊個?

120 回覆
32 Like 448 Dislike
輕輕一推~
仆街啦你 除咗地鐵仲有咩路可以走到啊 馬路已經封死晒 你咪撚響到食花生
美支和好未?
你死全家未?
跳閘要比錢叫咩跳閘?
你訓咗幾耐?
所以就可以無差別打乘客
你咁講同「因為你著衫少,所以強姦你無問題」有咩分別?

施襲者唔譴責,譴責遇襲者
你不如搬去支那
嗰度係用呢個思維,啱你
係中共出撚哂聲先咁姐
不割
你on9? 依家係普通市民都比人扑爆頭呀
美中和好,反中撚炒哂車#2 -- 回憶小子
https://lih.kg/1163737

咁啱呀賤種
呢度又見到你
勇武搞港鐵不合作運動時:明知老婆大肚就唔好叫佢搭港鐵啦廢柴
就係話佢係公共交通工具 所以咩人都搭得 勇武搭有咩問題
就算最理想係大家以後唔搭狗鐵,
都唔代表俾狗打係正常!
所以係應該譴責施襲者
鬥裝備,一定唔夠黑警鬥,鬥戰術,黑警又可以封路玩圍捕,除非你地有辦法一次過殺死50個以上嘅黑警,否則陣地戰完全沒有意義,所以我地唯一可以做嘅只係制造持續嘅混亂,令香港經濟持續下滑,咁林奠先會愈大壓力!
班黑警愈發癲,愈多無辜巿民被牽連,反對黑警嘅聲音就會愈來愈大,總之自己人不要戀戰,不要送頭,不要補捕,目標只有一個就係要持續制造混亂就可以,只要能持續有遊行示威,林奠都無可能救到香港經濟命脈----旅遊業!最後輸嘅一定係林奠!留得青山在,不怕沒柴燒。
三不原則 ok?
收皮啦死垃圾
美中和好,反中撚炒哂車#2 -- 回憶小子
https://lih.kg/1163737

入去講兩句先啦
唔係唔敢呀
唉,諗住要靠佢走就唔好攪攔地鐵站至走啦
一向話走就上車走,而家。。。。唉!
blocked
請善用不推文回覆
用不推文回覆
最好就咪撚回覆
負皮 上一頁
原來而家搭車唔洗錢架?
係咁教人跳閘喎佢地
咪臭係
樓主用支那思維諗野
將責任歸咎係受害者
對施襲者暴行視若無睹
一係收嗲當幫忙
一係搬上支那
係啊,畀恐怖分子襲擊都係自作自受啊,你咪撚行街添啊唔係有車車撚死你都係你錯啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞