[多圖+長文]我今日生日,竟然收到⋯⋯

567 回覆
1441 Like 16 Dislike
咪推呀
分手揾下個啦
訓醒未
女朋友參考左彩虹蛋糕:

佢既製成品:

生哂青苔

哩個係熱能探測圖定係世界地圖嚟

好彩樓主生日佢冇落廚
朱古力味屎
好彩樓主生日佢冇落廚

好彩咋! 食完實上唔到黎出post
認真

樓主都係搵過個啦
得罪講句
今時今日上網咁容易搵食譜睇住片黎煮
佢都可以整啲咁既屎出黎
你條女基本上可以算係智障
第時生出黎既BB應該都會遺傳左佢既蠢基因
1. 女朋友睇到依個post嬲豬唔理你
2. 女朋友睇完唔忿氣, 餐餐煮屎你食

究竟邊樣驚啲
Btw你又瞞住佢送女同事返屋企, 又呃佢無上連登, 都係兇多吉少架啦
問你化妝師post可能都係試探下你咋

女朋友唔係CD Rom的話留言回應下啦
女朋友訓醒未?
世人已經無辦法阻止到呢到的留言
本人決定行plan b!!!

由於豬女友剛剛醒仲化緊妝
所以我雖然alive!!!但隨時陣亡!!!!

本人報完平安同落完詛咒,就會深潛
保重

再推生大毒瘡!再推生大毒瘡!再推生大毒瘡!邊間網媒報邊個步亞視後塵!邊間網媒報邊個步亞視後塵!邊間網媒報邊個步亞視後塵!
女朋友參考左彩虹蛋糕:

佢既製成品:

生哂青苔

哩個係熱能探測圖定係世界地圖嚟

真係好似熱能探測圖

樓主搵過第個算啦,3650夠你買switch啦 咁樣燒你錢都有
自問廚藝差,但整出黎嘅野唔會似屎先
樓主溝件mk分分鐘sweet過家下
鬆弛熊湯圓咪整得幾好
btw佢訓左架喇

佢會醒!佢會醒!佢會醒!佢聽朝會醒!再推死全家!!!

依家Plan A : 等post聽朝沉

Plan B :聽日一朝早就搵佢,全日監視佢 del佢個app(如有)block埋個網

Plan C :先發制人,話佢知上網好多人like(如無意外唔想行Plan C)

宜家決定咩plan呀咁?

拍左幾耐拖~

未夠一年⋯
我有暗示過想收 switch
因為佢唔中意我打機,所以只係尋求批准
就算買都係我出錢
亦都sd過呢d link俾佢

男人都好煩架屌
之前我都整過比條仔
佢收到係 零 反 應
覺得無謂垃圾野
不推了。。。
大家唔好再推
大家唔好再推

冇推啊
好撚慘,先唔講生日,樓主形容佢平時啲行為已經極為憨鳩,俾著我飛左。就當你真係好愛佢,嘩屌你呀,三千幾蚊飯屌你生日喎,你話唔請,AA都要啦下話。我唔評論篤屎,你話你真心真意落曬力都係整到舊屎,唔緊要。雖然係會唔開心,但都未至於屌柒你。三千幾蚊餐飯呀老未,自己俾呀老未,家陣我自己同自己慶祝呀撚頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞