[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(28)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
依個免費pool我唔敢認自己係非洲人 我盟真係有人80抽0ssr
不過計埋上個月尾限用左1500石抽唔到荷蘭橙我會認我係非洲人
我屌klab 洗唔洗同你拎不反對通知書呀
踩親你條狗尾?
留意左你條撚樣都幾撚耐
成個足小post 態度最撚閪係你
唔洗睇user name 都知係你條燥狂症郁d 就起哂鋼
其實上次隻勞比杜使唔使2500名??
定好似唔使咁前

屌隻弓倉咁撚普通都要頭2500有得派
D技又唔係特別高威力
又冇得潛

雖則可能日後開潛或者出RJ7人
哎喲喲喲喲喲喲 比我講中左係到發老脾wo
我鍾意笑柒你洗唔洗擇日呀柒頭皮
自己唔中就怨比人改機率 中又話就執
上面未中過ssr嘅都未出聲
玩手機game玩到咁柒都第一次見
中撚到野又要屌 躝番入你老母個閪到玩candy crush啦
叔叔冇記錯好似係1000定5000已經有得派
唔知點解弓倉冇潛 但個能力值都叫ok
rj7 20%一陣月中出個章魚龍大家玩下
你死返去幫你老母執骨啦
日撚日mon post 喺到起鋼😂😂😂
我屌一句係咪就執你就成隻癲咁呔
汪汪汪😂😂😂
成隻柒頭皮咁靠足小r 存在感
我屌你老母個骨灰呀
屌完唔嬲lu😙😙😙
笑撚死 差唔多半個月冇講野都叫日日mon post
到底係邊一個講一句就起曬鋼大家有眼見
比我講中就發曬癲
十足十果日個警犬比人話老婆比人屌緊就發癲咁
hi sir
Ching 你都幾謙卑
自己碌上去睇吓啦
你d 態度閪都唔係今日開始
次次見到你同一討論 一意見不合你就點都要講到自己岩人地錯
我講下隻game 係咪就執
你衝出來幫klab 護航
比警犬仲似護主犬啦
警犬收三皮
你一蚊都冇含到klab 雪雪聲
唔屌得隻game 你咪上討論區啦
惡過共產黨
咁都有得嘈
我玩技隊, 出哂力
板田x4, 97威, 杉, 泰來
正喎
一下中晒3隻力8+3
第一日就中隻舊國米伍俾球會用,
之後中左一兩隻肖
今日免費pool一野就出3隻SSR, 2隻舊強+隻17%中學田
我又覺得泰仔pool幾好
我今日又閪左 抽左9日出得三次彩波 日本pool頭10抽免費又閪
我就算唔係非洲人都係閪洲人
包膠係歐洲killer屌你老味
黑豹過萬射過萬速
JY隊而家有4隻過6萬戰既月尾限 1隻最勁既龍
係時候轉玩JY隊
下次又整批亞洲外限定角

wy>jy>亞外無限輪迴
我彩波全重覆
18梅又比人剋 幾時輪到歐洲起頭
新玩而家開局都唔錯
抽晒兩隻新限+限牛玩JY已經夠勁
見到有圖萬六速 落到場有2萬未
起左啦
不過係技歐
技歐宜家都要收皮了
900石限pool 2隻重覆ssr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞