建議9月8日百萬人大遊行,請求美國國會通過人權及民主法案,宣揚攬炒精神﹗

1095 回覆
1679 Like 12 Dislike
聚所周知,9月9號係美國國會復會日,一復會就會審議《香港人權及民主法案》,而9月8日係星期日,我地200萬當然要表一表態

再加上泛民同葉劉咁啱去咗美國,冇人知佢哋講過咩。而以我所知,的確有唔少美國議員佢哋對取消香港特殊地位係有遲疑,一遲疑,就會審議嘅時候就會加長,對我哋非常危險﹗所以我哋要清楚咁表達出我哋嘅聲音,我哋係完全同意而家法案所寫嘅「取消獨立關稅地位」同「制裁賣港官員」。我哋唔可以再被代表﹗

我地要話畀所以美國議員聽,我地︰

寧化飛灰,不作浮塵﹗

九月一號下午一點機場見

901機場和你塞 Channel
t.me/stuckwithyou
901機場和你塞 公海
t.me/stuckwithyouopen
901機場和你塞 宣傳
t.me/stuckwithyoupromote
支持攬炒
攬炒
支持 推
拒絕被代表

呢兩個月嘅教訓,就係要信自己!
香港人,上
G持
去馬!
必定會去
支持攬抄
推!!!!!!!!!
push
push
有一定去
唔止要通過,係要實施制裁
Honourable Chris Pattern:

Hong Kong, it seems to me, has always lived by the author, Jack LONDON's credo:

"I would rather be ashes than dust, 
I would rather my spark should burn out in a brilliant blaze, 
Than it should be stifled in dry rot. 
I would rather be a superb meteor, 
With every atom of me in magnificent glow, 
Than a sleepy and permanent planet."
巴打有料
怒搶呂麗乳搖2樓

908大遊行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞