689搞的懸紅網站上線啦

282 回覆
11 Like 308 Dislike
DDOS
原來梁振英係幕後金主,塗污國徽可以攞100萬!
分分鐘舉報果個都賴野 正常點會知邊個
鳩報得唔得架
➜  traceroute 803.hk
traceroute to e06139cc186b492.cdd-ap.antiddos.cloud (103.10.202.11), 64 hops max, 52 byte packets
 1  175.159.192.2 (175.159.192.2)  6.003 ms  1.674 ms  2.050 ms
 2  203.188.117.69 (203.188.117.69)  5.390 ms  4.759 ms  5.618 ms
 3  nexusguard1-10g.hkix.net (123.255.91.102)  8.530 ms  4.894 ms  6.368 ms
 4  * * *

用左一間叫Nexusguard擋ddos
如果全部都報番689本人 會點
幾時可以出網站懸紅黑警,白衣人?
DDOS 出面出動
我想拎錢 有無死士幫手

搵個快錢先
陣間check到ip
狂報721元朗班黑社會
舉哂班仆街出來
果個農場場主呢
荃灣北角都報
睇佢係唔係堅
報返港獨之父自己啲料
舉報石鏡泉何妖有幾多
會唔會有人hack入去
改通輯港獨之父振英哥5千萬
批鬥佢啦。

根本就係起底。我地要打住最紅既旗幟打倒呢班垃圾!
任何人士如在懸賞通告有效期內報料,使罪犯落網並遭受滿意檢控,可全數獲得或按比例分配賞金。通告內的「滿意檢控」應理解為,被捕者須要在香港特別行政區的裁判法院、區域法院或高等法院原訟法庭就所處理之案件作出答辯。
無得出老解,要出錢出死士=無棋
等制裁啦,香港繼續加油
任何人士如在懸賞通告有效期內報料,使罪犯落網並遭受滿意檢控,可全數獲得或按比例分配賞金。通告內的「滿意檢控」應理解為,被捕者須要在香港特別行政區的裁判法院、區域法院或高等法院原訟法庭就所處理之案件作出答辯。

按比例

即係分返三毛俾你都算?
勤力d打電話舉報好過ddos啦
寫佐封信俾佛教大雄中學 求證警犬扮示威者掉國旗落海事件
https://lih.kg/1468173

send佢出去
算了思考清楚覺得唔好推
有d手足屋企藍紅底
如果家人出賣佢哋就一世了
咪鬼理佢啦,條友做唔到野又懶係要幫手。
自己做正經野啦。

一係文宣唱下佢唔信驚賊,質疑驚賊能力。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞