有被捕女性示威者被克警強姦,XX榮

589 回覆
92 Like 689 Dislike
希望係抄車
求神拜佛唔該係假
越搞越真
HA secret 同律師團隊 靠你地了
希望唔係真
求fc
殺狗都唔割
未有 factcheck 唔好推
未FC請善用不推文回覆功能
真係好希望係假
如果係真事人一定要企岀黎指證,揾泛民
屌你咩,一係就開全名,一係就收撚皮

幾張對話圖就叫fc
push
我唔想由叫黑警>黑社會>強姦犯
fact check未
如果真係有強姦,你班黑警死撚緊
死撚緊,死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊
共實應該有獎有罰 9UP 多個D咪負皮佢 到某一個數既負皮就要收皮變P 如果做得好既P 牌 正評到某一個數 就應加分脫P 係咪先 我成日因為P牌 POST唔到料 出唔到POST 要搵手足幫手
開名啦屌
如果真係有
死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊死撚緊
唔好再推呢啲假膠post

呢啲所謂對話圖Google一下都識整

冷處理唔該

此為不推文回覆
當林奠決定以警隊作護身符,給予無上權力予警察時,就已經知道事情一定不可能走回頭路,警民必定對立甚至仇視。警察濫捕、羞辱、私刑對待香港人,香港巿民盡收眼底,由示威者受市民夾道鼓掌致意與警察出現時受市民瘋狂唾罵形成強烈對比,可見一斑!
親愛的香港人,呢場戰役係無可避免要打,亦係必須要為香港而打。
現時,黑警甚至已經向香港市民開了宣戰的第一槍 ; 我相信好快會出現第二槍,第三槍……
我們已被趕狗入窮巷,沒有退路,請不要再選擇沉默,苟且偷生,不要再懼怕四面楚歌,兵臨城下,只要我們能堅守一個信念 : 黑警不清,我們誓不低頭!黑警現時係林奠一個最堅固嘅護身符,我地嘅矛頭應該一致面向黑警,只要能夠挫敗黑警,甚至解散警隊,瓦解濫權黑警這個林奠最大護身符,五大訴求,才能指日可待!
係咪無撚咗個腦
推 , 希望炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞