機場做唔到be water,得一條路走,你又唔係佔,如果你要和理非,係你樓下個公園都做到!

38 回覆
2 Like 45 Dislike
去機場除咗幫某d議員做show同搏拉之外根本就冇實際抗爭效果!
9月1入機場
去機場又唔係佔領呢d咁既屎橋只有一眾泛民維穩派至會諗得出叫人做

歡迎泛民左膠打手俾負評同屈我係五毛
六個字的名字 #38523

記住你個左膠名先,咁去完之後冇效果你諗住輸幾多十萬港幣俾我先?百萬我都唔敢講喇,驚你冇
一齊揸車去機場
一齊係機鐵站排隊
大把方法,唔駛一定要入去機場嘅
食屎啦你 block得咪推

咁緊張,即係泛民左膠搞架啦,原來係咁,唔怪之得咁膠啦,你唔駛旨意你想篤佢地灰既果班前線抗爭者會入黎俾你地出賣,佢地度度都去,係唔會益你地呢班目的只係想搞維穩同埋搞散個抗爭既港奸,其實有d腦既人都諗到呢個時候入機場係最冇用架啦,仲衰過要入北區抗爭(唔係得罪北區人,但果度真係難支援同埋冇乜路走),機場be water?落水呀?,泛民企前線?成日都見到佢地冇gear,唔通佢地係撒雅人?有出過黎超過三次既街坊都睇通你地班泛民鬼鼠政棍啦,你地只能夠係靠主流傳媒既鏡頭幫你地呃d平日食開花生既觀眾既姐,出過黎多幾次既人都知你地泛民有事就失蹤,冇事先撲出黎,又阻抗爭者做野,次次同黑警溝通完一走開就會爆發衝突傷及途人,又成日幫黑警爭取時間步署,你估班街坊唔知咩?冇係現場公開踢爆你地費事你地樣衰炸,傻仔
點解你地叫人block又自己唔block咁鬼鼠?
五香肉丁炒飯 #107951

新ac喎?又係慣常泛民左膠打手既手法,你邊間網絡打手公司架?可唔可以專業d?
冇人可以以理服人咁反駁到我?
經典5毛
又點啊廢柴又出呢啲post叫人唔好去機場?講咗好撚多次機場先係對家痛處!就算去到和理非坐喺度都已經有相當大嘅效果,引起國際迴響同埋趕客,有咩唔好呀?我仲未計其他行動嗰啲!
唉也…冇理據去反駁就要夾硬屈人語無倫次,乜理由都冇講到出黎都可以當係反駁,算啦,你地一早已經技窮,控制唔到班街坊係咪好唔開心呢?衝立法會果日俾市民屌俾市民推係咪好屈辱?明明自稱支持民主既議員竟然係現場落得如此下場,你地呢班癡住佢地R撈既人渣真係辦事不力呀,宜家又得返上網開一堆假ac自推同圍攻講真話既人就覺得已經做到野?出到現場你咪又係得返一個人,都係果句:

歡迎泛民左膠打俾負評同屈我係五毛

記得多d幫我推post呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞