覺得自己係變態既極致.....

135 回覆
33 Like 31 Dislike
你返去打丁算啦
淨係想要佢一個
知道
屌我有睇過
同你差唔多咁變態過
呢d 野會愈黎愈沉迷
因為每揾到樣野 就會覺得好似了解佢多左 有滿足感
不過事實係變態多左
你應該好撚樣衰
我都係啊
有無睇過Netflix 套You
推薦你睇下
我覺得樓主真係有需要睇醫生
係真 每搵到一樣野就好開心但其實係唔啱
停止我啦
可能
Help me out please
你個故仔係點呀 分享下
講咩架冇買Netflix
拎白卡 免死金牌 即刻殺狗
唔得要留tg先講
日期: 2019.9.1
時間: 13:00

[9.1機場] 文宣集合
https://lih.kg/1505474

GoogleDrive: 91機場文宣資源 (手足有新貨話我知,會Upload上去)
https://drive.google.com/open?id=128hRA8sm5aa2jUlNJAzPtGkYt2_3n-z2

#黑警還眼 #612 #721 #811 #823
#推到有英文文宣#
----------------
英文文宣建議:
內容:
91 Hong Kong International Airport
SOS: Humanitarian Crisis Alert
Government has failed us. Police shot us.
It’s now or never, please stand with HK.
Thanks in advance for your support and understanding.

方向/ 建議:
-強調事態之緊急及嚴重
-形式係事先通知,而非道歉,機場示威是出師有名同埋其中既正當性
-例如可用”SOS”之字眼
----------------------------------------------

表完都冇用係真 想佢發現同時又唔希望佢知我鐘意佢 但唔表就屈住屈住係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞