未訓既咪入黎傾下計囉(27)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢專登架
我都有諗過呢類嘅野
之前試過嘈到我話要跳個陣
佢就話唔想佢身邊嘅人發生呢啲野
好想知佢知道咗呢個消息會係咩反應

晏啲再傾 我都就瞓了
監察緊德b
係,佢都有講過呢d,話你要鍚住自己身體
唔好傷害自己,我都有諗過呢d 好負面既野
但除左我走左,佢傷心之外,可能個內疚跟佢一世

快d 訓喇 晏d 見啦
我已經係咁諗,留住條命先
如果唔係就連些少機會都冇埋
正是 我都知你地同時好多野傾應該會難記d
今日第4日咋
簡短一下
佢瞞住我探一個有焦慮症既朋友
而該朋友已表白,佢亦都話好似放左感情落去
話佢有同佢講第時d計劃係點係長遠既
而呢樣野,佢話睇唔到,即係話同我睇唔到將來之類
我認,我呢方面真係唔識好好表達俾佢知,
我都好自責
如果我之前同佢傾好d就唔會引發另一件事出黎
上星期4 最後一晚係電話講
當然過程係冇講分手呢兩個字
星期五 我仲可以係line同whatapp 留言俾佢
星六已經封哂 星期日朝早電話封埋夜晚就fb同封埋
淨係聽下都心拿拿地
算係和平分開 都咁樣封晒
早晨 辣油巴/絲
佢有講佢做錯左,唔知點去面對我
已經講左一齊去渡過,去解決
可能佢已經唔想見到我有關既野
狠心點就算啦
都唔可以同甘共苦
我唔中意呢啲咁sad既故事
訓教
你又知我柔柔
個焦慮仔明知有男朋友 仲表白 正一牆腳狗
佢講d長遠計劃俾ex!?聽 佢都話唔知係咪呢下心動左
我都明 一直冇既野,而你又好想要,突然間出現係眼前
係會心動 但歸根究底,都係我問題是會令呢件事發生
所以最錯個個根本係我
佢當晚係電話係咁話太遲喇
係啊可,竟然唔可以同甘共苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞