抗爭之時狗公唔好再扮可憐呃絲打

15 回覆
24 Like 0 Dislike
由69到宜家香港發生咗好多事。
見到烈士一個一個以死明志,
身邊唔少人因為有朋友被捕,
而勇武一個一個受傷......
當熟悉嘅一班手足出事 ,大家真係會擔心。
但慶幸係喺呢段時間唔少手足變成家人,
互相扶持。
但最近見到TG 有人想呃絲打,
漁翁撒網式私chat唔同絲打扮可憐搏取關心。
其實谷咁多人,咁多絲打同巴打消息通傳得好快。
唔好諗住向唔同絲打扮可憐尋死求慰藉,
唔好以為比人拒絕之後,
再搵第二個Target 會無人知。
尤其絲打唔好比人利用同情心。
尋死之人好少會講自己尋死。
絲打醒水啦!
(正經)(請給我長期置頂) 整合被控義士進程 一個也不能少不是口號!
https://lih.kg/1502159
唔係第一單啦,絲打醒水。
圖?
屌呢個真係重點
生無可戀仲點會打自殺熱線
post ig story 話想死同MK失戀post 手相一樣弱智
狗公唔止一隻,絲打防人之心不可無。
就算無圖,都唔該自己醒水。
大家手足唔想搞到咁難睇!
實大把呢d撚樣
扮係勇武呃絲打
真係大撚把係度搵食
(香港)國難之時仲鳩痕, 仲衰過港豬, 唔該一律當黑警清算, 就算遇岩人都唔該你地等到勝利之日再當住大家面前表白, 保證87%表白成功
之前係tg gp見過啦知個絲打短髮就話自己鐘意短髮 又叫人有咩事可以搵佢
有個幾靚既絲打問左我電話,可惜已經有女朋友了
攰到連飯都無心機食,日日追post追資訊,又要預計下次發夢點樣做得更加好,仲要日日咀咒警嫂生愛滋,狗狗就全家死一百次。
邊得黎咁多時間去拍拖,真心唔明佢地諗咩撚野。
男女都有依啲人 自己小心醒定啲
想俾人食除外
我見有d絲打有男朋友無乜戒心,
但啲狗公唔理都照去,真係唔好理呢d人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞