堅持就是勝利 (164)

1001 回覆
98 Like 5 Dislike
可以守護孩子
去前線派屌你老母俾popo
推 快成功了
不過佢用淘寶,唔知宜家仲有無用呢
屌呢個好笑
日日派屌你老母祝福
有冇人搵得返廢中k個屌你老母祝福post
而家睇返都係笑到仆街
情境: 住深水埗既廢中K落OK買DC英文聖經返去學下英文,諗住出返分力上twitter派屌你俾五毛。點知遇著popo放tg,搞到佢本DC英文聖經臭左。

K: 你班西精比Marvel撚乞人憎百倍,阻撚住晒正常生活
以為成班聯埋好撚怕撚晒班西精
我就係睇左好耐廢事出聲屌
家下唔撚睇唔過眼出黎屌9你班扮警察攪事西

popo G: 有冇人可以翻譯下?

K: 翻譯就係屌你

popo G: 阿叔你1999 返幼稚園造句啦 小心我打柒你

K: 做撚好句喇—屌你

其他popo見個著白色背心拎住袋黑色野既阿叔好激動,於是行過去睇下,怕佢係拎住舊炸強。

其他popo: 發生乜事?!

K: 你地冇得俾我屌係咪好慘?醫好個病才黎朽屌吧

popo G: (覺得受威脅噴胡椒噴霧)語癌未期!

K: 屌你!

popo G: 為左班曱甴搞到痴左線值得咩?

popo G: 好心曱甴管下你地隻狗!

所有popo: (拎警棍毆佢)曱甴真係多痴線佬!

K: 屌你!屌你!屌你!屌你!屌你!x N

所有popo: 佢真係癲撚左左

popo G: 唔撚理射到佢收皮!

K: (中兩槍後)屌你!

popo G: 屌!我地收隊啦。都射左兩槍,一陣玩太大俾大sir拎去祭旗

K: 今晚派送屌你暫派完
明天派送有新安排
請打我登記
明天將抽樣派送
想得限量屌你祝福
打我會有機會獲得

就係咁廢中K就喺深水埗憑一人之力趕走左一隊popo。
聽朝見
唔記得放本DC聖經上黎
真係可以買架
普通話
點解iPhone無external keyboard
係Facebook舌戰左成日
用手指公打字好攰
Face to face屌到老豆冇聲出
中間應該講完一句屌你就俾人亂棍係咁打
咁我隔住九千幾里丫ma雙重傑
你估我唔想當面屌醒佢地咩
冇用 仲話要投淫賤聯話另一個唔知乜水
收埋佢地張身份証?
班staff垃撚圾
段狗垃撚圾
終於肯出嚟
雞巴同一眾舊登dc狗縮左入DC whatsapp谷啦
CK哥係咪睇唔過眼佢地圍爐打飛機

班狗禁止人傾marvel,唔俾批評dc,衰撚過中共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞