(突發)景林村黑警扮大廈保安

1660 回覆
2204 Like 20 Dislike
係喎,黃埔、頌明joe、麗晶
最後係搞成點
街坊話生囗面未見過佢、仲有替更頂多咪坐下座頭閒位
1.生口面替更上樓巡啲鐘位成條route都唔知點巡?
2.替更入control 睇cctv睇咁耐仲有PW replay 點講都講唔通
佢唔肯show可以點,仲要比人即時解僱,更加唔會回應任何要求啦
所以叫佢對住MON 話自己唔係警察係最好
差佬嚟到佢就要出示
好波
P牌揸流推
4個字
比著我係個替假保安仔都更加唔會再同你地糾纏
點解仲要比你地睇睬你戇鳩啦
係喎 叫保安公司check staff 資料
到底依排有幾多個屋苑出事,一有事就睇到d保安有幾撚廢
唔俾唔好撚出黎唔撚好收工囉 明明俾證就可以散場 佢又要串柒柒 抵撚死
其實保安公司請人
人事部有晒紀錄
有個雞仔聲既講野的確係低俗左d,但起碼肯出黎出聲
但係喺𥚃面呢,咁有撚証咩
警務處係可以發放藍證俾任何接受咗QAS訓練課程而又合資格嘅人士(資格詳情自行上網搜索)。
你所指嘅做針,其實果D人係警察,定係藍絲,定係中國特工,都一樣無問題,保安管理公司請佢做保安,佢返工時間失職,同佢能唔能夠達到佢想達到嘅目的,兩件事完全唔沖突。
四眼妹
只有popo 同保安公司先睇得佢個證
因為涉及私隱
都係好事,揭發到好多仆街保安
黃埔自從個護短伯伯通頂入院就好似無跟進
有晚啲街坊再聚頭但focus左落某個fb叫人散嘅人度
joe好似報完狗坐的士走之後就無之後啦
麗晶就尋晚嘅事,今朝好似有跟進但我無睇到live
無記錯中大學生報有live
私穩條例呀,加物業管理內部事務,完?
咁住戶私隱呢
[上左Reddit Frontpage] 急需今晚荃灣白衫聚集打人圖/片
https://lih.kg/1506354
左面口罩染髮女手足對眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞