華富無腦冷血藍絲鑑記車仔麵

85 回覆
149 Like 3 Dislike
我唔係住華富,唔知華富多傾向咩色,都唔知間野平時多唔多人食,不過望落幾污糟就真。

是咁的,今日下午路經華富入去食碗粉,佢地電視播緊32台,麵檔阿姐喺度講佢唔了解發生緊咩事,不過認為次次咁多人抗爭應該係有大件事先咁多人堅持搏命出去,去到呢刻我order左碗粉…

之後肥仔老闆開始發表偉論,好明顯佢真係唔識架!話送中未發生過班人唔知驚乜,警察一早應該出實彈鎮壓,唔可以比人成日示威抗議,之後電視影到出水炮車佢拍手叫好,係咁叫快d射低班暴徒,另一個阿叔話示威者收哂錢,咁鍾意破壞應該捉哂全部去黑龍江揼石仔肥仔又話要望實水炮車射人精彩一刻唔可以錯過。

我都知我好廢無當場反枱仲比錢佢賺,但係當時我一個女人佢地幾個阿叔可以點好心痛出去搏命嘅義士比佢地不停話,唯一做到只有公開佢,比大家思考下仲要唔要幫襯,我呢世都唔會再入去

題外話,佢啲麵都幾撚難食
華富村華安樓地下投注站側邊嗰間呀
1823!!! 咁污糟
Lm
我知你講邊個肥閪,金毛條柒碌嗎

得啦,呢間野成日將啲料放喺舖頭門口,又冇cover,仲成日擺紙皮箱喺門口

仲有發夢聽到間舖消防好似有啲問題
各位巴絲麻煩幫幫手share去各大南區page勸世
應該係喇,又無腦又要評論,衝出黎柒
真係好撚難食 我食過一次 係令我對車仔麵改觀唔撚想再食
唔洗同班廢老嘈既!無你著數

Btw點解會黎到咁偏僻既
幫佢出名
題外話 大家閒時記撚住樓下啲保安係咪藍絲廢老
係嘅話大家新年識做
呢間野以前開喺華富門口車仔走鬼檔

啲呀姐就幾好嘅,個柒碌就算啦,麵又唔q識煮,返去淨係識打機,呢啲人咪藍絲囉
呢檔野之前做走鬼檔,個肥仔有次屌到食環個個星期來掃場先租鋪做

肥仔係呢區都出名吸毒食大麻
同住華富 6月初 已知佢深藍 平時只係買六合彩順便去吃 只從個次聽到偉倫後 到依家都無再食翻佢
我都係住南區,今日咁啱搭架巴士經過落車轉第二架順便入去食碗粉,點知咁就出事
我知佢以前車仔檔,反而嗰時都ok,宜家差左好多
聽講過個肥仔唔知咩黑社會成員黎
以前商場個邊擺檔之後不知係咪同房署deal 成 入鋪
黑社會開架 藍到仆街
呢間垃圾就算鳩數
食過一次永久blacklist
南區仲有無車仔麵食得過?

永發同拱照都藍, 仲有邊間食得過?
見到舊街開左間榮記,未入過去唔知咩料
呢間真係垃圾

個死肥仔見足佢咁多年都係on99咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞