可唔可以停一停全部地區活動 明知對方物理免疫 都仲要選擇用物理攻擊咁

240 回覆
150 Like 13 Dislike
今日其實係一個大伏 港鐵封你站 擺明就係同你玩圍捕 擺到明唔比外人黎支援你
我地唔係話要浪費文宣手足既努力
但我地係咪明知有手足會死都要繼續去呢
一個一個既送頭只會令其他手足心痛
我地無人可以再承受失去任何一位親手足既痛
我地每失去一位手足 心就越痛 我地士氣亦會大大減弱
我永遠尊重任何前線手足既決定 講過核彈都唔割就永遠唔會割
但我只希望 我地真係可以停一停地區活動
地區活動對個政權根本一D傷害都無
就好似明知對方物理免疫 都仲要選擇用物理攻擊
明明我地而家其實都知道邊到先係呢個暴政既春袋
我地不如轉一轉型 而家對方擺到明魔防好低 好驚魔攻
仲提埋水叫我地一定唔可以用魔攻去打
咁點解我地仲要自尋死路?
仲用物攻呢 兄弟們 手足們 我地一定轉用魔攻去攻打對方個春袋!
機場係唯一贏既方法
春袋 post 俾人 spin 走曬 ...
手足 應承我 幫我手一齊推上熱門 可唔可以
同意,敵人話除左機場
乜7都唔驚你呀
仲未明?
agger
同意
請教下機場可以點玩?
好多post都話機場 但實際上要做啲咩?
利申:和理非 無車
唔可以無咗份工 否則我連捐錢俾人道基金支持義士嘅錢都無
我地推哂上熱門先 起碼 目標要一致 然後再討論
對方都講到明物理免疫
十萬人衝入機場乜都唔使做,我就唔信夠膽拉十萬人
衰啲講句, 前個星期一升咗級就玩爛咗
我真係好鐘意搭巴士,每日都要搭幾次機場巴士
用雷屬魔法打得差 咪用木屬或者其他屬囉 大家咩都要試下
好 推推推推推推推推推推推
出邊好多人搞分化 話春袋手足係鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞