去機場,之後呢?

33 回覆
6 Like 30 Dislike
航班升降冇影響,係有班人上唔到機,貨可以繼續運,貨最遲係朝早6點,7/8點已經冇乜影響

有人話塞交通,你地個個私家車?機鐵對路面交通冇影響,巴士只係多左客,車並冇多到,可以影響幾大?

泰國癱瘓機場係入埋跑道

仲有黑警要清場只需要係北大嶼山高速公路同赤鱲角南路set 據點,叫「和理非」走果陣記身份證之後可以慢慢玩

玩機場冇問題,個問題係要點玩同玩幾大,玩完要點走
你答左先啦塞,塞D乜
而家連客運大樓都入唔到,仲有所謂取消,只係人上唔到機,機照飛
客運好老實唔係搵好多機肚D貨先值錢,仲有歐盟delay 要罰錢,所以空機去接果面D人已經係個好好理由
大字冇撚用既,有道理咪講囉
答唔到就負評,而家入都唔俾你入客運大樓,坐?行行企企?入到去先講啦
冇人答到
泰國黃衫軍係有軍火
去左先算
9月1 (日) 一定係機場
9月14中秋,待定, 所以
9月7 (六), 9 月8(日) 連續2日一定係機場有機9月6(五)搞埋
全部1點,唯一底線,唔衝禁區(會變恐襲)
之後既每個星期六/日 要起碼有一日一定係機場,乜撚都要讓路!!

國泰城改左828 (三),被炒機師空姐需要你
唔係唔比搞
都支持,不過真係要答到

你話成唔成功?
呢兩日我最深刻既係話裝甲車,畜龍
之後萬人極速散水囉
係鬼先會反對去機場

有冇人知如果去東薈有冇得搭的士入機場, 好似平過我係市區搭的士入去?
其實不能認同更多,但個答案係前線決定
你有私家車

我冇,所以佔唔到多一個車位入機場
我唔反對呀,但去到之後點
阻到某d人返工控制唔到升降就得喇
但起碼10萬人至少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞