我朋友做m記會整 口水可樂、痰汁比藍絲/差佬食

29 回覆
141 Like 5 Dislike
琴晚落吧飲酒我朋友飲大左話佢係m記,表面六折優惠撐警,對差佬好支持。

但係每次有差佬嚟點餐落單,櫃檯都會標明顯示係police,然後入面廚房砌包果時就會加料

有汁既包就會吐痰、HI一HI屎忽窿,插隻手指落啲汁到,撈勻再上
汽水咖啡就會吐口水
薯條就加頭皮落去當鹽

最正係魚柳bell
如果個差佬叫魚柳Bell,加口水呢啲小不免,最癲係即場打飛機射落包入面同大雞醬撈埋先比差佬食。
有次個廚房癲癲地,專登大聲同櫃檯講:「魚撚包呀~」全餐廳啲員工都係度忍笑,經理頂唔順大大聲笑出嚟,個差佬仲要懞盛盛坐低食

利申:我朋友醉醉地果陣講,事後有講話係發夢見到
9月1 (日) 一定係機場
9月14中秋,未必CALL 到人, 所以
9月7 (六), 9 月8(日) 連續2日一定係機場 全部1點,唯一底線,唔衝禁區(會變恐襲)
之後既每個星期六/日 要起碼有一日一定係機場,乜撚都要讓路!!

聽日826 仲有國泰城
已經變潮文
高汁
屌,唔好朋友啦

自己入去做啦

大家學生哥宜排遊行冇咩錢

當搵d錢食飯啦

再加料比藍絲廢老警察

Pt比人發現咪走

驚閪咩
鳩汁
魚撚包
魚撚包
我唔信,吹水打飛機就叻
無事既,食淡味既野咪得
痰汁
做飲食嘅加料就好似呼吸一樣咁平常,我以前做麥記都加唔少,例如走茄汁我就加勁多芥辣落去,多醬就真係加勁多再慢慢包好個包好似冇事咁,之後一拆開成手都係醬
我都想做番麥記,但你要入廚房先好玩同夠自由.
利申 前員工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞