關心吓麗晶花園!!!簡略概述呢幾年麗晶pk史

686 回覆
2370 Like 8 Dislike
1.起學校唔會多左外人?

2.結果後黎護養院後黎用得最多係麗晶人 ,起好20年亦完全唔覺有任何所謂外人嘅滋擾

3. 所以咪話左當年反得最勁嘅好多已搬走
推呀
理得佢咩政見
做服務性行業屌個客?
看門狗咋
以為自己做獄長呀
麗晶街坊加油!!!!
幾時攪個光復麗晶遊行
0815 麗晶花園
市民相幾0815到管業處要交代保安取消密碼+不准黑衫居民進入+放警察入內拘捕2名市民

1045 街坊正等待助理總經理蘇冠成回來回應,已等待近1小時30分鐘

1050 蘇冠成到場,建議到會議室傾討,誰知堆滿雜物,居民轉而建議到缷貨區,有過百街坊聚集

1110 蘇表示昨晚知道事件時不在港;麗晶花園管業處中他為最高級別職員

1122 蘇否認管業處曾指示穿黑衫的人不許入村;居民斥與事實不符

1130 黃色暴雨訊號下,有數百名街坊聚集在卸貨區內,質詢蘇關於昨晚的事

1139 蘇表示昨晚有管業處的職員報警,亦有居民報案,但未知該居民身份

1150 關於昨晚換密碼的決定,蘇表示不是一個人的決定,而經過諮詢職員,同時有諮詢及通知業主委員會,但不方便透露是何人;居民則表示昨晚管業經理趙健雄說是其一人的決定;有業主委員會成員否認曾被通知,蘇隨後表示只通知了部分委員。

1157 居民要求居民大會

1200 居民斥昨晚有至少兩名居民被捕,蘇表示個別事件不作回應
惡成咁,真係痴撚線
Pushhhhhh
支持麗晶街坊,要換走條建制仆街
1) 學校嘅係學生咋喎......點同愛滋病?
2) 所以起護養院無事呀,居民都要睇街症
3) 天花剝落、木地板又差......唔搬走都要執過啦
推推推
麗晶嘅後生街坊一定要比家人知道民賤聯嘅禍害,今次係示範,今次樓下拉人,遲啲民賤聯出賣街坊報警入屋捉人,就算家人係藍,都要解到佢地知道。妹仔大過主人婆
唔怪得咁惡啦 個保安好似主人咁
全面拉倒民賤聯
黐撚線 屌返佢係邊撚個出糧
咁L串既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞