港鐵現眼報 個天一嘢劈斷電纜

417 回覆
2455 Like 13 Dislike
粉嶺人表示
現眼報
死狗鐵
狗鐵不合作運動升級:跳佢老味
https://lih.kg/1503279
11411152525, 笑 , 今次真係

皇天擊殺

借推
有巴打發現香港Ticktack 同智合背後同金城建造有關係。智合工程係用金城contract office 地址註冊的。

[跟進智能監控燈柱] 香港Ticktack同 智合工程 的負責人同地址一模一樣
https://lih.kg/1502209
見佢咁鍾意封站
個天都封佢站
幾時到d狗同林奠
黨鐵黑警都要小心啲 因為做得太多衰嘢畀雷劈
幾時劈埋其他線?
除咗恭喜之外我都唔知講咩
皇天封綫
唔好唔記得當初812我地點解要入機場

依家係警察不停開槍射頭射眼,仲大條道理

黑 警 還 眼

唔只係口號咁簡單,我地要警察為佢地做過嘅事負責

812咁成功,因為你同我都有參與

所以我地901一齊入機場

記得係 1PM 到機場吖

誓要討回公道、要政府正面回應我地嘅訴求

Q:可能你會問,機場出咗禁制令,點解仲要入機場?

A:
禁制令=藐視法庭最多判幾月內(黃之峰坐左)

非法集結起步判幾月

暴動罪起步判3年以上至6年(梁天琦坐緊)

非法集會嚴重過藐視法庭啊

明白個遊戲點玩未??

每個禮拜都咁多手足俾人拉咗,分分鐘坐幾年甚至十年

你真係甘心佢地咁努力,然後我地白費曬佢地嘅心機?

有勇氣上街頭勇武
點解唔敢入機場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞