【公投】女神像設計定案投票

925 回覆
562 Like 21 Dislike
雖然每個都好靚好難揀,但個人比較鐘意第3
4 or 7
3號
3 6 8
香港人真係好癲 多謝你地!!!!
最鐘意3同5,個人覺得有埋黃雨褸就perfect啦!
3,4,5
標語: Hong Kong- Vanguard from Osgiliath
如果圖二空咗個隻手可以再加個水樽就好了 雨傘代表攻擊同香港人團結一致互助互愛嘅精神 (落雨嘅時候會一齊開遮)水樽代表防禦同無私為人嘅精神(有催淚彈嘅時候會係跑上去淋熄佢)
因為個豬嘴畫得好細致
都係果句,香港真係好多好多叻人,如果無俾支那㩒住,我地可以自主,香港嘅成就一定會名列全球前茅。
push
5/9
各位大家好!是咁的,唔知大家呢排有無見過呢D漫畫
佢系海外一個華人artist 大雄 畫既(有份畫過star wars等 參考https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/349465/%E8%91%89%E5%BE%B7%E5%AB%BB%E9%83%BD%E6%84%9B-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%92%90%E4%BD%8F-%E6%8F%92%E5%9C%96-%E5%85%A7%E5%9C%B0%E6%BC%AB%E7%95%AB%E5%AE%B6%E8%A6%AA%E8%A7%A3%E5%89%B5%E4%BD%9C%E5%8E%9F%E5%9B%A0-%E7%94%9F%E6%AD%BB%E8%88%87%E5%85%B1),

佢地依家召集左一班一直都關心緊香港既海外人士,想系藝術方面幫手宣傳,其中一位叫Ben Lee既雕塑家,依家已經整左一個細既模型,據我所知,佢地系想整個大模型,好似上面提出既新民主女神像咁,但系無辦法運送來香港,唔知巴打有無興趣同佢地合作?附上製作中的模型:

希望大家可以考慮埋呢個,因為我知道佢地真系好有心,好想幫我地,做D野!
希望鋸樹巴見倒可以回覆我,多謝曬!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞