各位WarGame嘅手足可唔可以唔好再攞氣槍出嚟?!

41 回覆
48 Like 1 Dislike
仲有泰國有啲軍方靶槍係直頭有得玩反戰車用嘅RPG-2同埋機關槍, 不過放心反戰車飛彈呢種嘢,只要係無引導式嘅大多數解開個安全鎖,㩒一㩒扳槍,支飛彈就會飛出去, 不過記得後面唔好企人或者有塊牆喺度, 如果唔係就燒親後面嗰隊友或者燒親自己
呢個你就真係考起我㗎喇,因為東南亞大多數射擊靶場都應該係射擊體驗為主,訓練嘅話真係比較少, 除非你超Hardcore走去中東入庫爾德族獨立民兵組織搵佢哋幫你做訓練同埋實驗體驗啦,如果唔係嘅話要去美國嗰邊, 佢哋就真係好多一兩個星期嘅射擊訓練啦
我建議直接去玩真槍㗎, 因為現時氣槍同真槍嘅操作方法差唔多,只不過係氣槍打唔死人咁解可以安全D咁樣攞嚟玩, 你識用真槍嘅話, 玩氣槍絕對唔係問題, 同埋有陣時其實你上youtube睇過外國啲人用槍嘅教學片段,其實你直接攞真槍上手用都唔係問題, 因為槍呢種野真係好易用, 當然攞人命嗰方面都係啦, 如果你一個唔小心嘅話你攞嘅命反而係自己。 同埋如果你咁好彩有一支嘅話,我只可以話你可以去諗辦法利用個支攞更加多支返嚟,因為一隻手掌係拍唔響, 有時啲裝備唔係跟人一齊行,而係分開行
真係唔好再攞氣槍
啲狗有甲, 對佢零傷害, 又唔會痛,
人哋仲大條道理攞真槍實彈射你
推!
雖然香港有四間槍會,但我好遺憾同你講間間槍戶都係受狗玩㗎喇,香港槍會,香港萊福槍會,中國槍會, 同埋香港玩槍又要牌每年年費成千幾蚊, 之後槍會仲要會費同年費, 再加埋喺香港搞支槍返嚟嘅話超級貴,對比起喺外國買或者從其他渠道入手嘅話,你搞得成都起碼係一兩年後嘅事
仲有一樣嘢就係香港新嘅槍牌係規定啲槍一定要放喺指定嘅儲存庫冇得攞返屋企, 喺香港淨係得有舊槍牌嗰二百幾人可以將啲槍攞返屋企同子彈分開存放
wargame友同我入嚟呀, 同埋想攞氣槍出去嗰啲普通人都係呀
果張圖俾對家瘋傳緊,真心唔抵,
咁樣係送子彈俾對面,我知你果枝係氣槍,
但對家一定係吹到你拎真槍出黎
Wargame撚以為自己真係打緊仗???
以為自己真係戰士????
拎支咁既野出黎又無用又比對家瘋傳
Wargame撚真係 不了
呢一層我呢,我呢排行槍街啲舖頭都冇聽到佢哋特別話喺度鬧啲示威者,所以真係唔知邊間係藍絲, 但係大兵同MG就有賣真品嘢嘅, 不過價錢就堅貴囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞