hi 淡友(781)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔好咁天真啦
政府鬼會讓步
香港過左point of no return 架啦, 依家一係真普選, 一係攪炒
我身邊都係80後,70後
全部either 依家就移緊民,一係就準備輸左之後就移民
呢件事平息左之後,香港唔再係依家個香港架啦
一係就因為真普選之開始變好既香港
一係就全部30~40歲, 社會最核心既力量走一大堆重要係有良心,有ethical standard 既一群, 剩低既就係最腐爛既
然後10~20歲又一堆同政府勢不兩立, 香港唔會再有辦法翻生架啦
20-30歲既廢青
Trump, at G7 Summit, Admits ‘Second Thoughts’ About China Trade Threats

https://nyti.ms/325NsM7

Trump trump 原來反手牛咗

聽日千升
But he added: “Actually we’re getting along very well with China right now. We’re talking. I think they want to make a deal much more than I do.”

又撚狗
交返個波比大户自行判斷升跌
weekend ig回番一百點
我睇完Title 都係咁諗

但你睇內文

But he added: “Actually we’re getting along very well with China right now. We’re talking. I think they want to make a deal much more than I do.”
其實佢咁樣講又係有900種解讀方法架喎
真係R爆頭
不過我估星期一晚老美會靠穩番少少?
始終都無人估到佢宜家重牛定重熊
其實係重界內證,super
點講呢....侵侵就似一個未拍過拖既死毒撚,而維尼就係港女
港女其實由頭到尾都冇乜表示,但係侵侵就以為得米,跟住就好high (話傾得成)

點知過兩日發現港女一樣都係死魚咁,毒撚侵侵又嬲豬,又出post
聽日準備跌2000點
完全睇唔明,可唔可以講白d ?
想留名學野,求指教
d大户做好準備防守壞消息,隨時仲有能力撚高個巿夾爆或者劏炒消息既散户一頸血先,上星期係個好例子利申:我估
星期一升 100%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞