今晚!入機場!不撤不散!

189 回覆
350 Like 50 Dislike
push
機場
tui
其實重有一個方法 可能可行不過成本好高。
就係攞一張收貨提單 或寄貨 將d車放晒入場 埋晒貨台 咁d大車 埋唔到貨台就玩撚完。
可以選擇放棄AAT因為台位太多 同埋 負責的航空公司唔多(不過有香港航空貨運部)
國泰同Hactle 就最好做 因為台位根本太多 hactle重要有一埋國航(香港航空客機, 中國國航)
另外就係 依2個貨運站 入左站內 洗唔洗收錢我唔知,因為我地幾個鐘做完野出黎就唔洗錢。
不過要抗爭 可能會跟出面停車場收費 成$100個鐘
車位 我當600部車, 就要$60000 1hr
Push
up
部暑好先
有咩問題可以隨便問 好撚熟 同埋我想講 貨運站同停機坪 只係一個鐵絲網之隔 千祈唔好走入去🤗🤗 香港人加油呀
機場日日去
點解唔搞每個星期6日入機場
點入
出面唔係好多大水馬咩
你係為咗着運動好就唔好再推啦
咁你5:00叫就期望8:00有一大班人到機場可以癱瘓到機場?
你知唔知癱瘓機場要幾多人先夠
有幾多日可以睇到你個post?你諗住全部連登仔入機場?

只會有一堆人俾你叫咗入去
結果唔夠人,佢哋白行一趟,損耗精力
你以為手足每次出去都唔使成本?時間、精力、車費、被捕風險唔係成本?

號召一啲無意義嘅運動只會盲目令手足負上成本,而冇任何效用
唔係話唔出,但係聽日仲有遊行,唔好插隊好唔好?
臨時臨急嘅號召一定唔夠人
香港人!
THE HONG KONG WAY IS NOT ONLY A SLOGAN OR A GAME! IT IS THE TRUE AND ONLY HONG KONG WAY!
今晚8點!
機場見!
香港人!
THE HONG KONG WAY IS NOT ONLY A SLOGAN OR A GAME! IT IS THE TRUE AND ONLY HONG KONG WAY!
今晚8點!
機場見!
知唔知癱瘓機場交通要幾多人?
係at least要幾萬人呀
3個鐘你想搵到幾多人?
手足入到去白行/無大作用啲成本你比?
係人都知機場係春袋
不如用一星期call人入去和你塞
你係為咗着運動好就唔好再推啦
咁你5:00叫就期望8:00有一大班人到機場可以癱瘓到機場?
你知唔知癱瘓機場要幾多人先夠
有幾多人可以睇到你個post?你諗住全部連登仔入機場?

只會有一堆人俾你叫咗入去
結果唔夠人,佢哋白行一趟,損耗精力
你以為手足每次出去都唔使成本?時間、精力、車費、被捕風險唔係成本?

號召一啲無意義嘅運動只會盲目令手足負上成本,而冇任何效用
唔係話唔出,但係聽日仲有遊行,唔好插隊好唔好?
臨時臨急嘅號召一定唔夠人
香港人!
今晚8點!
機場見!
懷疑樓主係鬼

冇組織嘅行動一定失敗
仲叫手足盲目去機場
機場依家要check passport機票先入到
門口有大量水馬 大堂有狗巡
如果今晚唔多人真係冇咩用
阻力唔大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞