比 返 板 燒 雞 腿 包 餐 我 呀

290 回覆
337 Like 9 Dislike
【明報專訊】麥當勞早前向中信股份(0267)牽頭財團出售中港業務經營權,包括歷史逾40年的香港業務。中港麥當勞新公司董事會主席、中信資本董事長兼行政總裁張懿宸昨日在全國「兩會」期間接受記者訪問時首度對外透露公司未來在港具體經營策略,稱將通過推廣更多「高檔(premium)漢堡」增加收入

On9
學人玩高檔,d人食M記就係因為佢平
要高檔我食其他唔好!?
等執啦麥當勞
蘑菇安格斯好撚好食喎

好似前排咁個餐賣$34我都會食 但$50就算數啦食麥記$50不如食餐飯

蘑菇安格斯根本就係同一塊肉,
當至尊餐35,蘑菇安格斯無左最好食既蕃茄,但多左堆垃圾菇,仲要收多我10蚊

屌 今朝三點嗌麥麥送 又話無板雞又無足三兩
仲心諗唔係賣9哂阿嘛
點知原來收牌

好彩仲有豬柳強
岩岩落去買外賣 仲諗住唔比膠袋我裝野飲添 屌
想問辣醬收1$係咪真
外賣無野飲袋 辣醬收錢 真係嫌生意多趕客
還我足三兩
佢地到底知唔知m記啲餐Ed>1

原本既客量其實做唔哂
大把人因為要等而唔去食
加價之後交易量唔會跌好多
蘑菇安格斯好撚好食喎

好似前排咁個餐賣$34我都會食 但$50就算數啦食麥記$50不如食餐飯

蘑菇安格斯根本就係同一塊肉,
當至尊餐35,蘑菇安格斯無左最好食既蕃茄,但多左堆垃圾菇,仲要收多我10蚊

至尊塊肉好似係福喜

我要板燒雞 好耐無食但一直係最愛
molamola 我既板燒雞腿包
marketing 伎倆黎架姐

make noise 然後之後應該又出個投票問你要唔要返板雞呢d 包 或者 舊包同新包 揀一個咁

之後一定會出返
留名睇北京填鴨包,灌湯漢堡,脆辣麻婆包
轉撚左手
以後都唔食
當特別包咁出?
真係冇左?
由細食到大,多菜多醬好正
香港人俾d志氣出黎啦 以日本杯葛老麥作為參考 令中資麥當勞蝕住做
我剩係食板燒雞腿包
香港人俾d志氣出黎啦 以日本杯葛老麥作為參考 令中資麥當勞蝕住做

得罪講句
晒氣啦巴打 香港人邊有可能做到吖
做到我去尖沙咀裸跑啊
罷食m記啦
機會嚟啦飛雲,肯得基立即搞番個板燒家鄉雞包,一定可以崛起

以後去高級m 記叫餐,分分鐘要講埋可樂年份,牛肉幾成熟
咁板燒雞腿扭扭粉仲有無

我最愛

仲有無

呢個係我favourite黎架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞