由淺入深VPN Setup 教程

69 回覆
37 Like 0 Dislike
好pro
有人寫咗套SCRIPT叫PIVPN,原本比RASPBERRY PI裝VPN SERVER,其實好多DEBIAN BASED都用得,可以一試
另外GCP 同AZURE都有FREE TIER,你REG咗就有部SERVER比你玩,部SERVER在外國點都安全啲
留名學野,但你仲有個IP未遮唒
用緊nordvpn, 方便懶人
不過小心ios有時斷咗唔會幫你連返
我都知我一定遮漏㗎喇
所以個instance 畀我delete 咗
其實我整咩
都會有人話唔知我係咪鬼
但呢個問題非常合理
所以我唔推薦用script
都唔會直接畀個VM/docker就算

唔想煩嘅就用返Commercial VPN
大把選擇
Thanks 🙏
Surfshark VPN AC 開心些牙 (已課金)

請各位自律,
勿改密碼,
thx

溫馨提示:無論你用緊電腦定電話版APP,
都一定一定要開 kill switch 至好連 VPN!

Windows:

iOS:

感謝巴打咁有心
想知 用AWS嘅VPN 上網快唔快?
同埋有冇聽過Keepsolid VPN? 做緊promo
https://us.cnn.com/2018/03/09/cnn-underscored/vpn-unlimited-lifetime-subscription-service-shop/index.html
(雖然我覺得係too good to be true, 有伏味)
速度正常
USD 3.5 算係咁
2x Mbps 總有嘅

Lifetime subscription 嘅都唔洗信㗎喇
收完你錢之後三年收皮
你都吹佢唔脹
感謝
P牌幫推
Excellent!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞