迪士尼D23發佈會 ONLY ON DISNEY+

74 回覆
25 Like 8 Dislike
Disney plus幾時出?
美國11月
香港未firm日期
https://www.facebook.com/143022919069931/posts/2533352563370276/

見到Mulan繼續promo已經咩mood都冇晒
又唔洗咁灰
劉亦菲都無出席活動啦
要求唔高,ms marvel拍到呢幕一半都當贏
https://youtu.be/X8sCRN2eZXg
Now One 冇4K HDR 不了
Apple TV 4K
咁鐘意整啲重複角色 冇哂創意
有Cap Marvel 仲要Ms Marvel嚟做乜?
有hulk 要she hulk嚟做乜
見到GOT就好唔開心
一代神劇咁樣收皮
希望有Creed水準
黑豹1好垃圾
ms marvel都算

hulk傷撚左 版權又麻煩
出條友替代好正常咋 又可以食女權條水
漫畫cm曾經用過Ms Marvel 呢個名 (好似係

不過MCU冇咁複雜,唔只會唔會搵啲原因拉埋佢地
能力都唔同點重復
Ms. Marvel 同 Captain Marvel 係唔係一樣???
漫畫cm曾經用過Ms Marvel 呢個名 (好似係

不過MCU冇咁複雜,唔會唔會搵啲原因拉埋佢地
佢搞成咁
亞洲 2021年10月
已經唔想睇了
遲咁撚多
Netflix都搞咗好耐先可以全球上
啲劇都上咗成年
睇佢會唔會諗方案照顧亞洲觀眾
好似DC Universe串流平台暫時都係得美國有
佢地都放套Titans版權比香港Netflix播
尤其是Disney+啲劇同mcu電影有直接關聯
如果遲一年好容易唔update睇電影都會有影響
亞洲一向mcu熱潮同貢獻都唔細
所以我諗佢地會安排替代方案
搵人夾Disney + 要有美國vpn
一個月12蚊(齊4人的話)
tg: tsejhk
有無人夾Disney plus
$165 一年
chrome / firefox 有插件可以添加中字
vpn 亦都無咩限制
https://t.me/netflixplan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞