今晚,香港人重新演繹了「獅子山精神」

285 回覆
2431 Like 3 Dislike
借位推Post唔該

推! 第二次BNO平權聯署
https://lih.kg/QOCxGU
已簽
樓主排版靚到,用黑色底連登睇 以為係文宣圖
感動
幫幫手Share出去
其實都係置中加斜體金字
We are the light of Lion Rock!

6.12 7.21 8.11
We are the Light of the Lion Rock
We chaining over the mountains
We flooding in the street
We are the dot on the lion rock
有冇做航拍,如果夠多人可以學 "US" 果套戲,橫跨幾個山脈,再申請健力士
可以的話,幫手做文宣呀!
樓主介唔介意我直接用返原句?
唔介意!
喊撚咗
但個運動重未完!
五大訴求 缺一不可!!

-------------分隔線------------
大家介唔介意抽少少時間幫我做份大學問卷,淨係想要100份🙏,連登咁多人,希望可以幫下手,我順便推下post,thanks🙏
Btw 連登有愛,多謝有百幾人關心我份問卷,但要更多謝幫我填咗個幾位🙏 問卷有啲長,可能會用你少少時間,對唔住🙏
https://surveyhero.com/c/682e889d
最後個句 Until we could live without fear, without gear
好靚

We work in the dark to serve the light
We are assassins

從前我們在山下彎著腰,只問經濟、溫飽。
今日我們在山上牽著手,只求公義、自由!

We work in the dark
to serve the light
We are assassins

係... WE CONNECT
好感動香港人加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞