屌你,重睇「原來是美男」都好撚好睇呀。

162 回覆
20 Like 21 Dislike
想問吓朴信惠同尹恩惠係咪兩個人嚟

佢地兩個同埋秀智其實係三姊妹ok?

秀智係咁似囉。

鄭容和果時好令仔

依家都係 反而個張根錫

張根碩宜家都好靚仔

張根碩呢排有乜搞作?

Viu成日播佢套大撲

套劇入面個泰京好樣衰,而家咩樣?

因為朴信惠先睇呢套,之前睇繼承者同 愛上pinocchio識佢

覺得繼承者們真係好好睇
>原來是美男

繼承者係我記憶中暫時睇過最差嘅韓劇,

yes 繼承者們真係垃圾到仆街
浪費哂D cast

btw 鄰家花美男, pinocchio, 七號房的禮物都好睇
不過七號房的禮物其實佢戲份唔多

你為我著迷, Doctors 我覺得一般
李弘基
巴士個幕睇到識背
Jeremy 應該係佢最靚仔嘅時候
佢同朴信惠到宜家仲好fd
李弘基
巴士個幕睇到識背

朴信惠個樣變哂,幾乎認佢唔到。
李弘基
巴士個幕睇到識背

包左啲同細路女姐
十幾歲算係咁啦
李弘基
巴士個幕睇到識背

包左啲同細路女姐
十幾歲算係咁啦

我由細睇到佢大,佢做天國的雞脾已經留意佢。
李弘基
巴士個幕睇到識背

包左啲同細路女姐
十幾歲算係咁啦

我由細睇到佢大,佢做天國的雞脾已經留意佢。

真係fans 黎
我當初因為jeremy 先睇
當時各個樣都係全盛時期

朴信惠演美男好cute
張根碩好型

如果真係有A.N.JELL應該好屈

D歌又極好聽
信惠呀
呢度都有啲朴信惠圖
https://lihkg.com/thread/147947

而家仲聽緊朴信惠首lovely day
勁sweet
睇左三次
第一次睇嘅時候覺得女主應該要同jeremy一齊
果陣好登佢唔抵 (因為當時好J李弘基 )

第二次睇果陣覺得女主應該要同新禹,
因為默默為佢做左咁多,係好仔

第三次睇時終於覺得男女主係埋一齊係最好
之後覺得新禹原來係兵,好慘
睇左三次

Jeremy
最可愛係佢
睇左三次

畀我揀都係泰京哥囉
而家仲聽緊朴信惠首lovely day
勁sweet

睇左三次

Jeremy
最可愛係佢

女仔通常都唔中意白痴仔架
好鍾意套野,之後睇番原來張根石最廢但做主唱
好鍾意套野,之後睇番原來張根石最廢但做主唱

做主音最緊要令仔
睇左三次

Jeremy
最可愛係佢

都不知幾正
10年嗰陣睇完好鍾意鄭容和
仲專登睇哂佢同徐賢既我結
又係咁聽佢個團啲歌 域拖we呀域拖we呀
而家無感
睇左三次

Jeremy
最可愛係佢

都不知幾正

識得揀梗係泰京哥啦
因為呢套劇愛上容和同洪基 當年兩個都勁靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞