!!呼籲 !! 今晚條路每個人都睇清楚點接

561 回覆
631 Like 6 Dislike
pish
721 推推推
pish
今晚見呀
啱啱post上facebook講, 好多朋友留言話完全唔知有呢件事。
個google map條link 是咪唔work
推 今晚見
下面條link 開唔到
Push
推 今晚見
[quote]太多內街 大家要記住跟返google map黎連
由其一d本身就唔多人既站 依家唔想見到係個別一兩個站好多人但係有d站就斷左

集合地點 .......報名人數 預計需要人數 尚欠人數百分比
鑽石山 C 出口 ... 920 ....... 1200 ........ -23.33%
黃大仙 A 出口 ... 1218 ..... 1100 ......... 10.73%
樂富 A 出口 ....... 713 ....... 1950 ........ -63.44%

太多人既站就好難夾到向晒同一方向 大家記住唔好亂開新隊
太多人出唔到既真係be water 轉去其他地鐵站

到時實時睇tg group
https://t.me/HKWay

最終跟返住香港之路個map
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1epO7dqTyWkTGVD1qqStYdUdKnsdboBcZ&ll=22.332051443661747%2C114.17205215808133&z=14
自膠貼錯左
今晚見啦
BU無人john樂富?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞